ALFA ROMEO

Foto’s : Pauline Mervilde

www.Alfa-Romeo.be

Alfa Romeo : Nieuwe Giulia MY2020 en Stelvio MY2020

De nieuwe topmodellen van het Italiaanse sportwagenmerk maken hun publieke opwachting voor de eerste keer op de BMS2020. Beide modellen evolueren in drie richtingen : technologie, autonoom rijden en connectiviteit. Kiezen voor een nieuwe Giulia of Stelvo betekent weigeren om compromissen te sluiten tussen oplossingen afgeleid van een bestuurdergerichte benadering en een maximaal comfort in de breedste zin van het woord. Volgens Alfa Romeo impliceert comfort dat je alles in het werk stelt om elke ervaring in de berline of SUV aangenaam, goed georganiseerd en veilig te maken : instappen in de Giulia of Stelvio en plaatsnemen op de voor- of achterzetels zijn stimulansen die voortbouwen op een behaaglijke en tegelijk dynamische comfortzone in een harmonie van veiligheid, kwaliteit en snelheid.

Die filosofie stond centraal in de ontwikkeling van de opgefriste Giulia en Stelvio, die voor MY2020 evolueren op drie vlakken die complementair zijn met hun alom geprezen motoren: hun hypergeavanceerde technische oplossingen, hun rijgedrag – dat evolueerde tot een ware rijervaring en nieuwe normen vestigt in hun respectievelijke segmenten – en hun unieke, Italiaanse design. De kwalitatieve interieurs en de technologie aan boord verzekeren nu dezelfde graad van uitmuntendheid dankzij nieuwe rijhulpsystemen, autonome rijsystemen (niveau 2), het nieuwe, volledig opgewaardeerde infotainmentsysteem met geconnecteerde diensten en de hertekende human-machine interface.

Naast de Giulia en de Stelvio staat eveneens de meest recente versie van de Giulietta in de kijker, het model onderging in de loop van 2019 een grondige update.