Leie Mobility Center Deboo

Leie Mobility Center Deboo is de eerste franchising van Leie Mobility Group. De groep onderstreept hiermee hun ambitie als onafhankelijke multimerkverdeler als ware mobiliteitdprovider

Leie Mobility Group opent in korte tijd hun derde vestiging. Naast hun thuisbasis in Kortrijk en eigen bedrijfsvoertuigen hub in Brugge, breiden ze hun netwerk samen met de familie Deboo uit met Mobility Center Deboo Brugge.

Sterke verandering binnen de automobieldistributie

Het LMG concept slaat dankzij het gevarieerde aanbod aan. De multimerken garageactiviteit gecombineerd met de verhuur op korte en lange termijn alsook de specialisatie rond elektrisch rijden, creëert een uniek aanbod en pluspunt. De onafhankelijke manier van het aanbieden van mobiliteitsoplossingen zorgt voor een nieuwe beleving en extra vertrouwen bij de klant. Een hoge servicegraad en maximale klantenbeleving is onze absolute prioriteit. Aldus, John Calemeyn, CEO Leie Mobility Group.

Sterk concept, professionele en familiale ondersteuning 

John Calemeyn: “We zijn zeer verheugd dat de familie Deboo mee in het verhaal stapt en dat ze durven te pionieren met onze nieuwe concept. Als ex-concessionaris Saab en Honda is Deboo natuurlijk niet de minste eerste partner. Hun jarenlange ervaring alsook grondige kennis van het klassieke distributiesysteem zorgen ervoor dat de ideale competenties voor het nieuwe franchisinig systeem aanwezig zijn. We zweren bij persoonlijke aanpak in een klantvriendelijke familiale omgeving, zelfstandige uitbating op locatie is voor ons bijgevolg een must.

Patrick Deboo: “Ik nam een tijd terug contact op met John voor advies rond de toekomst van ons garagebedrijf. Toen hij me over het concept van Leie Mobility Center vertelde, vond ik dat onmiddellijk beloftevol en aantrekkelijk.  Het enthousiasme van de nieuwe groep, samen met hun professionele aanpak en het vooruitzicht om terug degelijke business te kunnen doen, hebben ons snel overtuigd. We lanceerden onze nieuwe samenwerking officieel vorige week en konden inmiddels ervaren dat het concept aanslaat.

Ambitieuze plannen voor Leie Mobility Group

De opening van de 3e vestiging is pas de start van de uitbouw van strategisch netwerk.

“We zijn verplicht ambitieus! Ons eerste streefdoel is een servicenet van Mobility Centers uit te bouwen doorheen Vlaanderen tegen 2022. We zoeken actief naar professionele garagebedrijven die gerund worden vanuit een familiale en klantgerichte mindset met lokale verankering. Wij hebben de juiste knowhow en een goed draaiend concept en kunnen de perfecte ondersteuning bieden aan onze partners zodoende zij hen maximaal kunnen concentreren op de core business” Vertelt John Calemeyn. 

Ons Motto: We Provide Your Ride” brengen we hiermee concreet in de praktijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait