De 110e verjaardag van Alfa Romeo gevierd in België in het kader van de Flanders Collection Cars

  • De 110e verjaardag van het merk Alfa Romeo wordt gevierd op de Flanders Collection Cars en Belgique.
  • De 31ste editie van de Flanders Collection Cars gaat door in Gent in het weekend van 15 en 16 februari.

Het merk Alfa Romeo, dat zijn 110e verjaardag viert op 24 juni, staat dit jaar centraal op vele automanifestaties voor de liefhebbers.

Na Rétromobile dat plaatsvond in Parijs van 5 tot 9 februari, wordt Alfa Romeo opnieuw gevierd op 15 en 16 februari, in het kader van « Flanders Collection Cars », een expo van collectiewagens die doorgaat in Gent. De organisatoren kondigen de expo aan van talrijke historische modellen van het merk.

Alfa Romeo, alom gekend voor zijn sportief erfgoed, zijn tijdloos design, zijn spitstechnologie en intens rijplezier, werd opgericht in juni 1910, nabij Milaan. In Arese bevindt zich momenteel het museum van Alfa Romeo, de plaats bij uitstek om er de volledige historiek van het merk te ontdekken. De ongeëvenaarde sportieve resultaten staan er in de kijker, activiteiten die vandaag verder blijven leven op de F1-circuits, dankzij het team Alfa Romeo Racing. Waar ook ter wereld kunnen klanten genieten van een unieke rijervaring, aan het stuur van de nieuwste producten, zoals de sportieve berline Giulia alsook de SUV Stelvio, zonder daarbij de elegante gezinsberline Giulietta te vergeten, beschouwd als één van de mooiste wagens binnen zijn segment in Europa.

Info : www.flanderscollectioncars.be