Judoka Matthias Casse nieuwste Subaru ambassadeur

Matthias Casse is de nieuwe ambassadeur voor Subaru. De volgende twee jaar is de beloftevolle judoka het nieuwe gezicht van het merk met de zes sterren waarbij rijplezier en duurzaamheid worden gekoppeld aan veilig onderweg zijn en sportiviteit.

Het officiële partnerschap komt voort uit Subaru’s drie merkpijlers Safe, Fun en Tough en de overtuiging dat alle mensen zich vrij moeten kunnen bewegen om het beste uit zichzelf te halen. Matthias Casse past perfect bij het merk Subaru. Zijn drive om continu beter te presteren sluit naadloos aan bij de filosofie van Subaru. En net als Subaru ontstond judo in Japan en dat zorgt uiteraard voor een extra link.

Om zich met volle gemoedsrust in alle comfort en veiligheid te verplaatsen naar trainingen en wedstrijden zal de nieuwe Subaru-ambassadeur de komende twee jaar gebruik kunnen maken van de Subaru Forester e-BOXER.  Matthias Casse: “Subaru is een eigenzinnig merk en durft tegen de stroom in te gaan op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Die eigenzinnigheid en het doorzettingsvermogen van het merk spreekt mij erg aan. Dat herken ik bij mezelf als judoka. In mijn jonge carrière heb ik ook tegenslagen gekend, maar ik blijf altijd doorzetten en mijn einddoel scherp voor ogen houden. Met resultaat.”

“Ik ben erg blij met de samenwerking met Subaru. Dit merk zit me als gegoten. Alles wat ik van een wagen verwacht, vind ik terug in de Forester e-BOXER. Subaru stelt als automerk hoge eisen aan alles wat ze doen en is continu op zoek naar mogelijkheden om te blijven verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds beter en beter te worden.”

In 2017 werd Matthias Casse wereldkampioen bij de junioren. Vorig jaar kroonde hij zich als 22-jarige tot Europees kampioen en vicewereldkampioen -81kg. Hij veroverde goud in de klasse tot 81 kg op de prestigieuze World Masters judo in het Chinese Qingdao. Het voorbije weekend won hij goud op de Grand Slam van Parijs – het officieuze WK  en werd hij nummer één in zijn klasse op de wereldranglijst.  Hiermee profileert de judoka zich als een van de Belgische favorieten voor een medaille in Tokio 2020.