ConXioN, de trouwste partner van het Jobfixers BRC

ConXioN, het IT-bedrijf van Chris Debyser, zal ook in 2020 weer een prominente partner zijn van het Jobfixers Belgian Rally Championship. Het bedrijf uit Deerlijk, al meer dan 20 jaar actief in de rallysport, steunt sinds 2008 onafgebroken het Belgisch rallykampioenschap. Daarmee is ConXioN de trouwste partner van het rallykampioenschap. Bovendien zal sterke man Chris Debyser meermaals zelf in actie komen, als rijder en als navigator. 

Het partnership van ConXioN met de rallysport is volgens Chris Debyser een win-win-situatie. “Aanvankelijk steunden we het Historic-Kampioenschap en ondertussen zijn we al jarenlang partner van het Belgisch kampioenschap. Enerzijds heeft ConXioN zijn naambekendheid versterkt dankzij het engagement in de rallysport, door onze eigen deelnames en de uitgebreide televisiereportages geproduceerd door het team van promotor Chris Courteyn,” vertelt Chris Debyser. “Verder zijn ook heel wat potentiële klanten van ons bedrijf actief in de rallysport.” ConXioN, dat vorig jaar een Experience Center opende langs de E17, blijft groeien. “In ons nieuw Experience Center kunnen we bedrijfsleiders de nieuwste technologie laten zien en beleven. We tonen hen wat er mogelijk is als ze stappen zetten naar digitale transformatie.”

ConXioN, tevens naamsponsor van de ConXioN Omloop van Vlaanderen, zal ook actief deelnemen. 
“Mijn seizoen zal beginnen in de Rally van Haspengouw, waar ik copiloot zal zijn van Gunther Monnens in de gloednieuwe Porsche 991 GT3,” vertelt Chris Debyser, die dit jaar zijn 50ste verjaardag viert. “Met onze eigen Porsche 997 GT3 zal ik aan de start komen in Moorslede, de TAC Rally, Wervik, Ieper en de ConXioN Omloop van Vlaanderen. We zijn ook bezig met de wederopbouw van de Opel Transeurope. Met de TE zal ik ook een paar regionale wedstrijden rijden, waaronder de ORC. Het zal weer een boeiend rallyseizoen worden.”

“We zijn heel blij dat ConXioN, onze trouwste partner, ook dit jaar sponsor blijft van het Jobfixers Belgian Rally Championship. Dankzij onze partners is de promotie van het kampioenschap verzekerd, waardoor het Belgisch kampioenschap is uitgegroeid tot het sterkste nationale kampioenschap van Europa. Wellicht zelfs van de ganse wereld. We kijken al uit naar de openingswedstrijd, de Rally van Haspengouw, op zaterdag 29 februari,” besluit Stevy Courteyn, de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship.