smart EQ fortwo edition bluedawn:

Nieuwe special edition voor de smart EQ fortwo coupé

smart presenteert een echte blikvanger in de vorm van een nieuwe speciale uitvoering: de smart EQ fortwo edition bluedawn. Kenmerkende eigenschappen van deze opvallende special edition met een elektrische aandrijflijn zijn de in mat Velvet blauw uitgevoerde carrosseriedelen en tridion veiligheidskooi. De dynamische verschijning wordt verder versterkt met velgen en afneembare koetswerkdelen van BRABUS, eveneens in de kleur mat velvet blauw of in hoogglans zwart. De edition bluedawn is uitsluitend beschikbaar voor de smart EQ fortwo coupé en is sinds november 2020 bestelbaar. Ondertussen zijn er al vele orders voor het model binnen gekomen. De special edition maakt in het tweede kwartaal van 2021 zijn opwachting bij de smart-dealers.

De volledig elektrische smart EQ fortwo edition bluedawn mixt elegantie met dynamiek. De carrosseriedelen, tridion veiligheidskooi, achterbumper en zijskirts van BRABUS zijn alle in mat Velvet blauw uitgevoerd. Deze kleur vormt een harmonieuze en effectieve aanvulling op de in hoogglans zwart gespoten voorbumper, luchtinlaataccenten, sierdetails op de zijskirts, de 16 inch monoblock lichtmetalen velgen en de naafkappen van performance-specialist BRABUS. De achterdiffuser-inzet, de buitenspiegelbehuizing en de smart-emblemen voor en achter zijn eveneens hoogglans zwart gekleurd. Het zwarte dak met de stoffen cover en de zwarte radiatorgrille ronden de opvallende looks van de auto af.

smart EQ fortwo edition bluedawn

De hoogkwalitatieve dynamische uitstraling komt ook in het interieur van de auto terug. Bijvoorbeeld via de speciale BRABUS versnellingspookknop en BRABUS matten in zwart velours met geborduurd ‘edition bluedawn’ embleem.

De edition bluedawn wordt geleverd in combinatie met de uitrustingsniveaus pulse en prime. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer features als het Cool & Audio pakket, digitale radio en verwarmde stoelen. De prijzen beginnen voor de pulse-uitvoering bij € 3000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait