BRABUS VERFIJNT DE NIEUWE MERCEDES S-KLASSE

DE DEFINITIEVE COMBINATIE VAN LUXE EN PRESTATIE

15.04.2021 – De definitieve combinatie van luxe en prestatie – ’s werelds beste limousine, Brabusized! Al meer dan 67 jaar is de S-Klasse een testament voor luxe, comfort en een rijervaring van de overtreffende trap. Met de BRABUS 500, gebaseerd op de Mercedes-Benz S 500 4MATIC, streven we ernaar om deze echt belangrijke erfenis te behouden en verder uit te bouwen. Dit indrukwekkende BRABUS-pakket wordt gekenmerkt door een verbeterde motorconfiguratie met een vermogen van 368 kW / 500 pk en een topsnelheid van 250 km / u, evenals verschillende uiterlijke kenmerken die zowel het uiterlijk als de aerodynamische efficiëntie van de limousine versterken. In combinatie met het toppunt van luxe en comfort in het interieur, is de BRABUS 500 een klasse apart, onderstreept door karakter en individualiteit!

Ontwerp en vastberadenheid – veranderingen en verbeteringen aan het exterieur van de BRABUS 500 worden vooral bepaald door een op maat gemaakte aerodynamische verbeteringskit die wordt onderstreept door een reeks van onze kenmerkende BRABUS-elementen, die precies rond de carrosserie zijn geïmplementeerd om de resolute kracht van deze high-end aan te vullen. limousine. Belangrijke kenmerken zoals de op maat gemaakte BRABUS voorspoiler en opnieuw ontworpen luchtinlaten aan de zijkant in de voorbumper geven de auto een dynamischer karakter en verbeteren de algehele aerodynamische efficiëntie door de opwaartse druk op de vooras te verminderen. Bovendien zorgen onze sportief vormgegeven achterbumper, geïntegreerde LED-zijmarkeringen en de kenmerkende zwart verchroomde uitlaatpijp ervoor dat deze luxe krachtpatser opvalt op straat, gemakkelijk te onderscheiden door het kenmerkende BRABUS-ontwerp.

Zelfverzekerde prestaties – geïntegreerd in de geavanceerde zescilindermotor met compressieontsteking van de BRABUS 500 is de nieuwste versie van onze eersteklas prestatie-upgrades. De BRABUS B50 – 500 PowerXtra-module verhoogt het vermogen van de S-Klasse van zijn standaardconfiguratie van 320 kW / 435 pk tot een indrukwekkende 368 kW / 500 pk (429 pk tot 493 pk), met een maximumkoppel dat oploopt tot 590 Nm ( 435 lb-ft), beschikbaar voor een bereik tussen 1.800 en 5.800 tpm. Dankzij verschillende verbeteringen, zoals aangepaste injectie- en ontstekingstoewijzingen en een verhoogde vuldruk, accelereert deze unieke power cruiser in slechts 4,7 seconden van 0-100 km / u, met een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km / u. uur (155 mph). Door onze ontwerpbenadering met dubbele persoonlijkheid en verschillende rijmodi,

Om dit ambitieuze, unieke BRABUS-pakket compleet te maken, bestaat er een set op maat gemaakte, gesmede BRABUS Monoblock M “PLATINUM EDITION” -wielen in combinatie met ons nauwkeurig gemonteerde Airmatic Sport-veersysteem. Afhankelijk van de rijmodus wordt de rijhoogte van de gloednieuwe BRABUS 500 verlaagd met 25 millimeter (1 in), waardoor de limousine een gestroomlijnd, sportief uiterlijk krijgt en tegelijkertijd een comfortabele en uitzonderlijke rijervaring biedt. De optimale high-performance banden worden geleverd door BRABUS-technologiepartners: Continental, Pirelli en YOKOHAMA.

Luxueus comfort en individualiteit – centraal in de unieke identiteit van de BRABUS 500 is het ongeëvenaarde interieur. Gedefinieerd door ons kenmerkende BRABUS Fine Leather-ontwerp, gemaakt van alleen materiaal van de hoogste kwaliteit, zet de auto een nieuwe standaard op het gebied van comfort, luxe en individuele stijl. Naast het design en de kenmerkende eigenschappen die de beleving van deze extravagante cruiser typeren, wordt het interieur geaccentueerd door een exclusieve bekleding, tot in het kleinste detail afgestemd op uw wensen en met een minutieuze afwerking onderstreept door subliem vakmanschap.

BRABUS 500 op basis van Mercedes-Benz S 500 4MATIC: stad 11,0 l / 100 km, snelweg 6,0 l / 100 km, gecombineerd: 7,8 l / 100 km. CO2-emissie gecombineerd: 179 g / km, efficiëntieklasse B.

DESIGN & EXTERIOR

Schilderij: Obsidiaanzwart metallic
AMG Line
DIGITAAL LICHT
Night-Pakckage

WIELEN & CHASSIS

Remsysteem met grotere remschijven voor
19 ” lichtmetalen AMG-velgen, 5-dubbelspaaks design
Achterasbesturing met aanpassing van de stuurhoek van 10 graden

INTERIEUR

Bekleding: leer zwart
Elektrische verstelling achterbank met geheugen
Bijverwarming
Zijtassen achteraan
Fondairbag
Riem tas
Multifunctionele telefonie
Comm.-module (LTE Advanced) voor mij connect services
Voorstoelen met klimaatregeling
Achterbank met klimaatregeling
Electr. panoramisch schuifdak
Actief multi-contour stoelenpakket
MBUX Augmented Reality Head-Up Display
MBUX fondtablet
Hemelbekleding stof zwart
Rolgordijn, elektrisch, voor achterruit
Designer riemgespen
Automatische klimaatregeling achter
Voorruit verwarmd
USB-pakket plus
MBUX-interieurassistent
Burmester 3D surround sound-systeem
MBUX high-end fond-entertainment
Zakelijke telefonie achterin
Afstandsbediening
MAGIC VISION CONTROL, verwarmd
Ambient verlichting premium
ZONDER SLEUTELS GAAN
Achterin draadloos opladen van mobiele telefoons
Afstandsbediening voor bijverwarming
Sierdelen hout populieren antraciet openporig
Zonbeschermingspakket
AIR BALANCE-pakket
Comfortstoelenpakket achter
URBAN GUARD voertuigbescherming plus
Afgelegen parkeerpakket
Isolerend getint glas

DESIGN & EXTERIOR

BRABUS voorspoiler
PUR-R-RIM
BRABUS
frontschort aanbouwdelen PUR-R-RIM mit LED Auffindelicht
BRABUS achterbumperinzetstuk
PUR-R-RIM
BRABUS uitlaatpijpen doorlaat elk met 2 doorstroom EP Ø 90 mm in zwart-chroom
BRABUS speciale lak van alle chromen onderdelen in “schaduwgrijs”
BRABUS-logo voor motorkap
BRABUS-logo voor achterklep, verlicht
BRABUS embleem voor achterklep

INTERIEUR

BRABUS fijn lederen interieur
Kleur: zwart / porcallaine 2 voorstoelen met hoofdsteunen Achterste enkele stoelen sportief gevormd met meer veiligheid Toeslag voor uitvoering in speciale quilting / toeslag  voor geventileerde stoelen
2 achterbankhoezen voorstoelen met tas in leer
Bekleding van het achterpaneel met individuele stoelen in leer
Hoes voor 2 voorstoelen in leder
2 EASY ADJUST comfort hoofdsteunen in leer
2 kussens voor EASY ADJUST comfort-hoofdsteunen in Alcantara
Tussenliggende businessconsole in leer
Console tussen achterbank in leer
2-delige hoedenplank in leer
dashboard -bovengedeelte- met leer bekleed
middenconsole / middenconsole inclusief armsteun compleet in leer
4 deurpanelen inclusief opbergvakken geheel in leer
dakhemel incl. panoramadak in Alcantara
A-, B-, C-kolommen in Alcantara
zonnekleppen in Alcantara
vloermatten van leer
kofferbakmat van doorgestikt leer
BRABUS interieurdelen (225 st.) In “Shadow grey”
BRABUS Signature Carbon-pakketten I en II
BRABUS aluminium pedaalrubbers
BRABUS entreepanelen -set-, voor en achter 8-delig, RVS – slag gepolijst,  met verlicht BRABUS logo

KRACHT EN GELUID

BRABUS powerXtra B50-500 voor S500 (Basisservice 320KW / 435pk) + 48KW / + 65pk; + 70Nm  bij 368KW / 500pk; max. koppel 590 Nm

WIELEN & CHASSIS

BRABUS Monoblock M lichtmetalen velgen – gesmeed ontwerp vooras: 9,0 J x 21 H2 ET 33 Achteras: 10,5 J x 21 H2 ET 50
Banden:
Vooras: 265/35 R 21
Achteras: 305/30 R 21
Wielen geschilderd in “schaduwgrijs”
BRABUS ophangmodule
RDK-sensoren

PRESTATIES EN BRANDSTOFBESPARING

TECHNISCHE DATA

Motor 6-cilinder
Kracht 368 kW / 500 pk
Kilometerstand km

BRANDSTOF ECONOMIE

stad 11,0 l / 100km
snelweg 6,0 l / 100km
gecombineerd 7,8 l / 100km
CO 2 emissies 179 g / km

PRIJS

Bruto 293.464,71 EUR
Netto 246.609,00 EUR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait