Passione Ferrari Club Challenge 2021 van start op Monza

  • Exclusieve circuitdagen voor meest gepassioneerde Ferrari-eigenaren
  • Deelnemers kunnen tijdens trackdays een persoonlijk snelste rondetijd neerzetten met een Ferrari 488 Challenge en 488 Challenge Evo
  • Eerste van zes evenementen in het voorprogramma van Europese Ferrari Challenge 2021 op Monza

Utrecht, 15 april 2021 – In het voorprogramma van de eerste ronde voor de Europese Ferrari Challenge op het circuit van Monza, is de Passione Ferrari Club Challenge 2021 van start gegaan. Tijdens dit exclusieve circuit-event kregen eigenaren van de Ferrari 488 Challenge en 488 Challenge Evo de gelegenheid om hun racetechniek te perfectioneren en een persoonlijk snelste rondetijd te noteren.

 

De Passione Ferrari Club Challenge is in het leven geroepen om Ferrari-eigenaren de kans te bieden hun auto’s – zonder competitief element – op het circuit te leren kennen. Het programma van deze exclusieve club-meetings is toegespitst op zowel beginners als op bestuurders met meer circuitervaring. De auto’s zijn voorzien van telemetrie waarmee de rondetijden en trackdata uitgelezen kunnen worden. Aan de hand van deze gegevens kunnen de deelnemers hun prestaties analyseren en hun rijtechniek verbeteren. Professionele Ferrari-instructeurs begeleiden de deelnemers persoonlijk, geven workshops over rijtechniek en helpen bij de analyse van de telemetriegegevens.

 

De Ferrari 488 Challenge en 488 Challenge Evo zijn extreme sportwagens, maar hun prestaties blijven zeer toegankelijk. Met deze auto’s ervaren de bestuurders dezelfde sensaties en spanning als een professionele coureur. Voor Ferrari-eigenaren die deelname aan de Ferrari Challenge overwegen, is de Passione Ferrari Club Challenge een ideale springplank. Coureurs die dromen van deelname aan een officieel FIA-kampioenschap, worden in de juiste richting geleid.

 

Van april tot en met september kunnen eigenaren van de Ferrari 488 Challenge en 488 Challenge Evo op zes legendarische circuits in Europa rijden. Daarnaast hebben zij de gelegenheid om te starten tijdens de Finali Mondiali 2021, waar geheel volgens traditie alle internationale Challenge-series de finalerace van hun kampioenschap rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *