Mazda Belux kiest voor ALD Automotive

Mazda kondigt aan dat het voor België en Luxemburg een leasingovereenkomst heeft ondertekend met ALD Automotive. Sedert 1 maart verstrekt ALD Automotive in beide landen operationele leasingdiensten voor het volledige gamma leasingproducten van Mazda.

Mazda koos voor ALD Automotive omwille van zijn innovatieve aanbod en toonaangevende expertise als wereldwijde distributiepartner. Dankzij dit partnerschap zullen lokale Mazda-dealers kunnen inspelen op de evoluerende vraag naar mobiliteitsoplossingen door de Belgische en Luxemburgse markt via een eigen dealernetwerk te voorzien van aantrekkelijke operationele leasingoplossingen voor bedrijven, kleine of middelgrote ondernemingen en particulieren.

“Kiezen voor ALD is kiezen voor de absolute marktleider in België en Luxemburg. Ons doel bestaat erin enerzijds onze B2B-activiteiten te versterken en anderzijds een Private Lease-aanbod te introduceren voor ons volledige gamma”, zegt Frédéric Spaenjers, Fleet Manager, Sales bij Mazda.

Deze nieuwe overeenkomst versterkt de bestaande succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven, aangezien ALD Automotive ook full service-leasediensten aanbiedt aan Mazda via zijn dealernetwerken in Nederland, Italië en Spanje.

“Het doet ons plezier dat we Mazda kunnen ondersteunen bij de diversificatie van zijn mobiliteitsaanbod naar zijn klanten toe”, bevestigt Adrian Porter, Head of Partnerships bij ALD. “We kijken er dan ook naar uit om als waardevolle partner de groei van het merk de komende jaren te blijven stimuleren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait