Orfys verlengt zijn partnership met het Kroon-Oil Belgian Rally Championship

Orfys verlengt zijn partnership met het 
Kroon-Oil Belgian Rally Championship

Twee wagens aan de start in de Orfys-kleuren

Binnen twee maanden, op 26 juni, gaat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2021 van start met de South Belgian Rally in Vresse-sur-Semois. Ook dit seizoen zal Orfys, het autoverhuurbedrijf van de familie Reynvoet uit Kruisem, partner zijn van het Belgisch rallykampioenschap. Bovendien komen Niels Reynvoet en Willem Verbeke met ambitie aan de start in hun Skoda Fabia Rally2 Evo en brengt het team een tweede wagen aan de start.

Orfys nationaal actief

Kurt Reynvoet, van 1989 tot 2001 zelf rallyrijder en samen met zijn broer Koen zaakvoerder van Orfys, gelooft in het partnership met het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. “2020 was natuurlijk een bijzonder jaar, zowel commercieel als sportief, maar zelfs in die moeilijke omstandigheden was de return van onze samenwerking met het Belgian Rally Championship al goed, vooral op sociale media. Daarom dat we dit seizoen verder blijven inzetten op de promotie van Orfys via het rallykampioenschap,” vertelt Kurt Reynvoet. “Wij verhuren auto’s, vooral in B2B-relaties. We kunnen fleetmanagers van bedrijven snel een tijdelijke oplossing bieden met recente personenwagens als aanloopwagen voor hun medewerkers. Orfys is in Oost-Vlaanderen gevestigd, maar we zijn nationaal actief en we leveren de auto’s bij het bedrijf af, overal in het land. Het Kroon-Oil Belgian Rally Championship is ideaal om in elke regio reclame te maken voor Orfys en bovendien komen de beelden ook op de nationale televisie.”

Niels Reynvoet ambitieus met de Skoda Fabia Rally2 Evo

Niels Reynvoet en Willem Verbeke stuurden hun Skoda Fabia R5 Evo vorig seizoen naar een  prachtige 3de plaats in de Aarova Rally in Oudenaarde, hun thuisrally, nadat in de Monteberg al enkele snelste tijden werden gereden. “Niels en Willem hebben serieuze stappen gezet en dit seizoen willen ze die progressie bevestigen. Ze zullen 6 of 7 rally’s van het kampioenschap afwerken. Een deelname aan de South Belgian Rally is onzeker, want Niels en zijn vrouw Lisa verwachten in die periode een kindje,” vervolgt Kurt. “Met ons eigen team, coaching door Freddy Loix en bijstand van de juiste ingenieurs, willen we weer mooie resultaten behalen.”

Orfys ook in de Clio Trophy Belgium

Bovendien werd deze winter een tweede auto aangekocht: een Renault Clio Rally5. “Het was de bedoeling dat Niels een aantal rally’s in Frankrijk zou rijden om in het ritme te komen en om zijn nota’s te leren maken met beperkte verkenningen. In eigen land willen we de wagen mee inzetten in de Clio Trophy Belgium. Het is voor de rallysport in ons land belangrijk dat jonge talenten de kans krijgen om te proeven van onze sport in een betaalbare auto om zich in de kijker te rijden.”

Kortom, Orfys zal dit seizoen prominent aanwezig zijn in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, als deelnemer, maar ook als partner van de promotor van het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait