Shhtt, papa bouwt! LEGO® viert Vaderdag met magnifieke sets voor volwassenen

Voor de liefhebbers van klassieke muziek tot de autofans, er is een LEGO set voor elk type papa

Brasschaat – Op zondag 13 juni is het Vaderdag: tijd om papa te verrassen met een cadeautje! Veel vaders halen er stiekem – of minder stiekem – plezier uit om samen met hun kroost met LEGO® te bouwen, maar wist je dat het leukste speelgoedmerk ook sets uitbrengt speciaal voor volwassenen? LEGO focust zich daarmee op de thema’s entertainment, muziek en kunst, reizen en geschiedenis, wagens en sport. Of je papa nu gepassioneerd is door oude films en series, in de tuin werken of aan auto’s sleutelen: LEGO heeft een bouwset die perfect bij hem past. Ideaal om te ontspannen na een drukke werkdag of in het weekend. Shhtt, even stil nu: papa bouwt!

Vader staat altijd paraat wanneer er zich monsters onder het bed verschuilen, but if there’s something strange in your neigborhood, who you gonna call? Ghostbusters! Maak kennis met de coolste spookmobiel ter wereld: de LEGO Ghost Busters™ ECTO-1. De spokenvangers maken zich klaar, de sirenes loeien, en papa amuseert zich urenlang met het bouwen van deze 2352-delige wagen. Met de draaibare schuttersstoel vangt hij zelfs spoken terwijl de Ghostbusters ECTO-1 door de straten scheurt!

Is je papa gek op auto’s, droomt hij nachts over het circuit van Spa-Francorchamps? Met LEGO bouwt hij geduldig aan zijn eigen miniatuur LamborghiniLand Rover of Aston Martin. De LEGO Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” bevat alle authentieke details, inclusief V8 motor, en doet de schoonheid van Ferrari alle eer aan. Het resultaat is een prachtig race-icoon van 13 op 48 cm waarmee papa kan uitpakken bij al zijn vrienden. Vra-vra-vroeeemm! Rij voorzichtig!

Weet jouw vader alles af van notenleer en geniet hij ervan om rustig naar muziek te luisteren? De LEGO Vleugelpiano is een verbluffende symfonie in bouwprecisie: het klavier bestaat uit 25 toetsen, elk verbonden met een eigen hamertje. Door middel van een ingebouwd motortje en een app, speelt de piano zelf nummers mee met je smartphone. De magnifieke LEGO Vleugelpiano is een echte must have voor papa-muziekliefhebbers en staat beeldig in elke woonkamer. Dat is een staande ovatie waard!

Nog meer inspiratie nodig? Wat dacht je van de LEGO Sesamstraatportretten van de Beatles of een gigantische boomhut in LEGO? Je ontdekt alle LEGO sets voor volwassenen op lego.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait