Nieuwe 500X Yacht Club Capri, de eerste in een “open-air” versie

  • Op 1 juli heropent Europa de grenzen tussen zijn landen met de lancering van de “Green Pass”: we verwelkomen opnieuw onze vrijheid.
  • De 500X Yacht Club Capri is de eerste 500X met de nieuwe “open-air” variant: in enkele seconden en met één druk op de knop opent de elektrische “Dolcevita” softtop de 500X tot aan de hemel.
  • 500X Dolcevita Launch Edition: “open-air” in Bianco Gelato kleurstelling en nautische interieurs

 

Op 1 juli maakt Europa een nieuwe start: met de “Green Pass” wordt het weer mogelijk om vrij te reizen binnen de 27 landen van de Europese Unie. Vrijheid, levensvreugde en escapisme komen met de langverwachte herstart en het begin van het zomerseizoen van dit jaar. Het verlangen om het plezier in grote en kleine dingen te herontdekken brengt ons terug naar de sfeer van Dolce Vita in de jaren vijftig en zestig, toen Rome, Cortina d’Ampezzo, Portofino en Capri het decor werden van de internationale jetset. Hier in Italië vonden ze de juiste locatie voor puur escapisme, in naam van de Italiaanse stijl en smaak.

“1 juli is een belangrijke datum met een grote symbolische waarde. Het geeft het startsein voor het herstel, voor de heropening van Europa, voor de terugkeer naar de vrijheid van verkeer en reizen, en in zekere zin voor die zorgeloze houding die typisch is voor de zomer,” verklaarde Olivier François, Chief Executive Officer van Fiat en CMO van Stellantis. “Precies deze waarden vormden de inspiratie voor de creatie van de nieuwe 500X Yacht Club Capri, de eerste 500X “in de open lucht”, want het gevoel van de wind in de haren staat synoniem voor vrijheid en geluk. De nieuwe “open-air” body debuteert met de “Yacht Club Capri” Special Series, een eerbetoon aan een locatie die zo evocatief is als de Yacht Club Capri, en met de 500X Dolcevita Launch Edition.”

 

Fiat 500X Yacht Club Capri

De 500X Yacht Club Capri voegt een nieuwe variant toe aan de 500X line-up: bovenop de Cross en Sport varianten wordt de 500X nu voor het eerst “open-air”. In een paar seconden en met één druk op de knop opent de elektrische softtop van de nieuwe speciale serie Yacht Club Capri de 500X naar de hemel.

De nieuwe speciale serie met zijn aan de “Yacht Club Capri” is verkrijgbaar in “Blue Venezia” met blauwe “Dolcevita” softtop, spiegelkappen en deurgrepen in geborsteld chroom en het logo van de Yacht Club Capri om het partnerschap te bekrachtigen op de B-stijl en de achterklep.

De lijn van schoonheid versterkt het profiel en de verfijning van de auto. Ook gloednieuw en exclusief zijn de 18″ lichtmetalen velgen met Blue Venezia-designelementen.

De op de zeilsport geïnspireerde elegantie en de verwijzing naar de jaren van het Dolce Vita zijn ook terug te vinden in het interieur: witte zacht aanvoelende zetels met 500 blauw borduursel, en als optionele extra’s een dashboard en versnellingspookknop in donker mahoniehout.

 

500X Dolcevita Launch Edition

De 500X Dolcevita Launch Edition belichaamt de opwinding en het plezier van “open-air” rijden in een prestigieuze launch edition. De carrosserie is uitgevoerd in Bianco Gelato, de elektrische Dolce Vita soft top is blauw en de 18″ lichtmetalen velgen zijn voorzien van blauwe designelementen, terwijl het prestige van het interieur wordt gevormd door de witte zacht aanvoelende stoelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait