VRT brengt de Ypres Rally live op televisie

Twee klassementsproeven live op de VRT
met dank aan Hommelbier

Van vrijdag tot en met zondag wordt Belgische autosportgeschiedenis geschreven in Ieper. Voor de allereerste keer zal een Belgische rally meetellen voor het FIA Wereldkampioenschap Rally. Dankzij de samenwerking met Hommelbier zal de VRT twee klassementsproeven live op televisie brengen. Op zaterdag 14 augustus zal de klassementsproef van Dikkebus, 12,49 km lang, van 15u tot 16u05 live uitgezonden worden op Een. Op zondag staat de allerlaatste chronorit, de Wolf Power Stage in Francorchamps live worden uitgezonden van 12u15 tot 13u, opnieuw op Een.

“Het is uniek dat de Renties Ypres Rally Belgium meetelt voor het FIA World Rally Championship. Het is een enorme promotie voor onze sport dat twee klassementsproeven rechtstreeks op Een worden uitgezonden, want zo bereiken we een heel breed publiek. We zijn ervan overtuigd dat de kijkers zullen genieten van de spectaculaire beelden die in 88 landen live worden uitgezonden. Deze uitzending werd mogelijk gemaakt door de steun van Hommelbier, gebrouwen door Leroy Breweries uit Boezinge,” vertelt Jan Huyghe namens organisator Club Superstage.

“Het is heel bijzonder dat de Ypres Rally dit jaar het Wereldkampioenschap ontvangt. Ons bier is van de streek en het is een fantastische promotie voor onze regio. Iedereen in de streek is opgegroeid met de rally. Het is een sport met traditie, die drijft op passie. Twee waarden die perfect passen bij Hommelbier. We zijn trots dat we deze live televisieuitzendingen mogelijk kunnen maken,” besluit Bruno Leroy, Sales en Marketing Manager van Leroy Breweries.

Afspraak op Een op zaterdag 14 augustus om 15u en zondag 15 augustus om 12u15 eveneens op Een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait