Ford onthult nieuwe Multi-Activity Tourneo Connect met veel ruimte en veelzijdigheid

Ford onthult de stijlvolle nieuwe Tourneo Connect, de flexibele en praktische Multi-Activity Vehicle die zich perfect leent voor een actieve levensstijl
• Moduleerbaar en ruim interieur met zeven zitplaatsen, verkrijgbaar in twee veelzijdige lengtes; aantrekkelijk gamma met Active, Titanium en Sport garandeert opvallende stijl
• Introductie van intelligente digitale cockpittechnologieën en negentien rijhulpsystemen voor meer comfort en zelfvertrouwen aan het stuur
• Geavanceerde, efficiënte benzine- en dieselmotoren ondersteunen een brede waaier aan klantenbehoeften met nieuwe vierwielaandrijving en automatische versnellingsbak
• De volledig nieuwe Ford Tourneo Connect is vanaf begin 2022 te bestellen en de eerste leveringen aan klanten volgen in de lente.

Flexibele, praktische cabine
De volledig nieuwe Tourneo Connect biedt zeven zitplaatsen op zowel L1-modellen met korte wielbasis als L2-modellen met lange wielbasis, evenals meer functionaliteit en gebruiksgemak.
Wanneer ze niet in gebruik zijn, kan men de tweede en derde zetelrij neerklappen, wegklappen of verwijderen om een grote laadruimte voor werk- of sportuitrusting te creëren. Ook kan de passagierszetel vooraan worden neergeklapt om voorwerpen met een lengte tot 3 meter, zoals
kajaks, meubelpakketten of hout veilig te vervoeren in het voertuig.
Het nieuwe interieur tilt het comfort naar een hoger niveau zonder daarbij te raken aan de functionaliteit waar Tourneo Connect-klanten van houden. Grote schuifdeuren aan elke kant van de wagen helpen kinderen en bejaarden in- en uitstappen in beperkte ruimtes waar klassieke deuren mogelijk niet volledig open kunnen. Het gebruiksgemak wordt nog verhoogd door de talrijke bekerhouders, opbergvakken en laadpoorten, terwijl het optionele glazen panoramadak en de klimaatregeling met twee zones het interieur luchtig en comfortabel maken tijdens lange ritten. De duurzame, eenvoudig te reinigen rubberen vloermatten zijn als accessoire verkrijgbaar en komen de functionaliteit en bescherming ten goede.
Trend-, Titanium- en Active-klanten kunnen tevens opteren voor ergonomische zetels met verlengde beensteunen en een viervoudig elektrisch verstelbare lendensteun, die werden gecertificeerd door het Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), de onafhankelijke Duitse campagne voor een gezondere rug.
Wanneer de tweede en derde zetelrij verwijderd zijn, biedt de Tourneo Connect een laadvolume tot 3,1 m3 in de L2-modellen en 2,6 m3 in de L1-modellen. 2 Lange voorwerpen of omvangrijke vrijetijdsuitrusting zijn eenvoudiger te vervoeren dankzij de maximale laadlengte van 2.265 mm achter de eerste zetelrij, 1.452 mm achter de tweede rij en 629 mm achter de derde rij voor L2- varianten (1.913 mm, 1.100 mm en 317 mm voor L1-varianten).
De zorgvuldig geselecteerde materialen en afwerkingen in het interieur van de Tourneo Connect creëren hetzelfde comfortabele en hoogwaardige gevoel voor het hele gamma, terwijl elke uitvoering toch een heel eigen look kreeg. Zo onderscheidt het Active-model zich door stijlvolle blauwe accenten en contrasterende stiknaden.

Flexibele, praktische cabine
De volledig nieuwe Tourneo Connect biedt zeven zitplaatsen op zowel L1-modellen met korte wielbasis als L2-modellen met lange wielbasis, evenals meer functionaliteit en gebruiksgemak.
Wanneer ze niet in gebruik zijn, kan men de tweede en derde zetelrij neerklappen, wegklappen of verwijderen om een grote laadruimte voor werk- of sportuitrusting te creëren. Ook kan de passagierszetel vooraan worden neergeklapt om voorwerpen met een lengte tot 3 meter, zoals kajaks, meubelpakketten of hout veilig te vervoeren in het voertuig.
Het nieuwe interieur tilt het comfort naar een hoger niveau zonder daarbij te raken aan de functionaliteit waar Tourneo Connect-klanten van houden. Grote schuifdeuren aan elke kant van de wagen helpen kinderen en bejaarden in- en uitstappen in beperkte ruimtes waar klassieke deuren mogelijk niet volledig open kunnen. Het gebruiksgemak wordt nog verhoogd door de talrijke bekerhouders, opbergvakken en laadpoorten, terwijl het optionele glazen panoramadak en de klimaatregeling met twee zones het interieur luchtig en comfortabel maken tijdens lange ritten. De duurzame, eenvoudig te reinigen rubberen vloermatten zijn als accessoire verkrijgbaar en komen de functionaliteit en bescherming ten goede.
Trend-, Titanium- en Active-klanten kunnen tevens opteren voor ergonomische zetels met verlengde beensteunen en een viervoudig elektrisch verstelbare lendensteun, die werdengecertificeerd door het Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), de onafhankelijke Duitse campagne voor een gezondere rug.
Wanneer de tweede en derde zetelrij verwijderd zijn, biedt de Tourneo Connect een laadvolume tot 3,1 m3 in de L2-modellen en 2,6 m3 in de L1-modellen.  Lange voorwerpen of omvangrijke vrijetijdsuitrusting zijn eenvoudiger te vervoeren dankzij de maximale laadlengte van 2.265 mm achter de eerste zetelrij, 1.452 mm achter de tweede rij en 629 mm achter de derde rij voor L2- varianten (1.913 mm, 1.100 mm en 317 mm voor L1-varianten). 2
De zorgvuldig geselecteerde materialen en afwerkingen in het interieur van de Tourneo Connect creëren hetzelfde comfortabele en hoogwaardige gevoel voor het hele gamma, terwijl elke uitvoering toch een heel eigen look kreeg. Zo onderscheidt het Active-model zich door stijlvolle blauwe accenten en contrasterende stiknaden.


Opvallende koetswerkdesigns
De gloednieuwe Tourneo Connect beschikt over de gedurfde en expressieve designtaal van Fords nieuwste personenwagens. De voorkant wordt geritmeerd door krachtige, gebeitelde lijnen die een sportieve uitstraling creëren, waarbij elke uitvoering haar eigen opvallende look heeft.
De Active-reeks, geïnspireerd op de wereld van de SUV’s, verenigt een robuuste stijl met hoogwaardige details. De unieke 17” lichtmetalen velgen kregen een tweekleurige afwerking in donker en gepolijst metaal, die deel uitmaakt van de typische Active-look, die ook een honingraatradiatorrooster, een bodemplaat met metaaleffect en bijkomende koetswerkstrips rond de wielkasten, drempels en bumpers omvat. Het palet bestaande uit tien verschillende
levendige lakkleuren omvat het nieuwe Boundless Blue, de unieke lanceringskleur voor de Tourneo Connect Active.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *