Orfys en Fleet Assistance partners van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship

Niels Reynvoet verdedigt de Orfys-kleuren met zijn Skoda Fabia Rally2 Evo geprepareerd door PTR Racing

Binnen enkele weken, op zaterdag 26 februari, gaat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship van start met de Rally van Haspengouw. Ook dit jaar zal Orfys, het autoverhuurbedrijf van de familie Reynvoet uit Kruisem, prominent aanwezig zijn als partner van het Belgisch rallykampioenschap. De trouwe partner van het kampioenschap krijgt het gezelschap van een tweede onderneming van de groep, Fleet Assistance, waardoor de familie Reynvoet meer dan ooit het kampioenschap steunt waarin Niels Reynvoet en Diederik Pattyn hun kleuren zullen verdedigen met een Skoda Fabia Rally2 Evo ingezet door PTR Racing.

Kurt Reynvoet, samen met zijn broer Koen zaakvoerder van Orfys, verlengt graag het partnership met het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. “Als bedrijf gespecialiseerd in autoverhuur, vooral in B2B-relaties op nationaal niveau, zijn we overtuigd van de positieve effecten van dit partnership voor ons bedrijf. De return die het BRC biedt is uitstekend, vooral ook dankzij de aandacht op televisie. En natuurlijk hebben we zelf natuurlijk ook een grote affectie voor de rallysport,” vertelt Kurt Reynvoet. “Bovendien lanceren we in het voorjaar Fleet Assistance, een nieuwe onderneming waarbij we de fleet- of HR verantwoordelijke zowel op logistiek vlak als bijstand op een unieke manier ontzorgen. Naast de centrale vestiging opende Orfys dit jaar een tweede vestiging in Hasselt. Al onze voertuigen worden vanuit deze vestigingen tot bij het bedrijf van de klant of zelfs tot bij hun medewerkers aan huis geleverd.  Logistiek werd het steeds complexer met een vloot van 600 verhuurwagens. Vandaar dat we die tak in een afzonderlijk bedrijf, Fleet Assistance, onderbrengen, zodat we ook de logistiek voor andere bedrijven kunnen verzorgen. Verder zullen we de bijstand in binnen- en buitenland voor ons wagenpark en voor externen verder uitbouwen. We willen Fleet Assistance optimaal n de markt zetten als partner van het Kroon-Oil BRC.”

Op sportief vlak zal de Renault Clio Rally5 waarmee we Niels Reynvoet in actie zagen in de Condroz Rally opnieuw in actie zien in het Belgisch kampioenschap. Wellicht zet Orfys zelfs een tweede Renault in.

Niels Reynvoet met een Skoda van PTR Racing

Het speerpunt van Orfys blijft natuurlijk Niels Reynvoet, die dit seizoen genavigeerd zal worden door Diederik Pattyn. “Vorig seizoen hebben we de Skoda Fabia Rally2 Evo zelf gerund met ons eigen team. Dit seizoen zal PTR Racing de wagen prepareren en inzetten, zodat we ons tijdens de week volledig kunnen concentreren op ons eigen bedrijf. Niels zal zich meer kunnen concentreren op de voorbereiding van de wedstrijden en met Diederik Pattyn zal hij genavigeerd worden door een copiloot met veel ervaring. Het gebrek aan ritme en ervaring speelde Niels afgelopen seizoen parten. Hopelijk heeft hij dit seizoen meer geluk.”

Niels Reynvoet en Diederik Pattyn openen hun seizoen in de Rally van Haspengouw. Daarna volgen de TAC Rally, de Rally van Wallonië, de Ardeca Ypres Rally, de Omloop van Vlaanderen en de Condroz Rally.

Chris Courteyn, promotor van het BRC, is natuurlijk verheugd met de verlengde steun van Orfys. “De jarenlange trouw van onze partners, zoals Orfys, bewijst dat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship een uitstekende return biedt aan zijn partners, zowel op televisie als op sociale media dankzij de BRC Facebook Live uitzendingen en diverse clips. Bovendien zet Orfys met de Skoda Fabia Rally2 Evo ook een topwagen in voor Niels Reynvoet, wat sportief de spankracht nog zal vergroten. Het belooft weer een grandioos seizoen te worden in het Belgisch rallykampioenschap,” aldus Chris Courteyn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *