De TAC Rally is de zesde wedstrijd van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2023

Bij de aankondiging van de kalender van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship werden al 5 van de 6 Championship Events bevestigd. Nu is ook de 6de wedstrijd van het Belgian Rally Championship gekend: de TAC Rally, die verreden wordt op 8 april 2023.

De TAC Rally wordt de tweede wedstrijd van het Belgian Rally Championship, na de Rally van Haspengouw. Daarna volgen de Rally van Wallonië, de Ardeca Ypres Rally, de East Belgian Rally en de Spa Rally. Het Championship telt dus drie eendagswedstrijden.

Voor de eindstand van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship zullen de deelnemers hun 7 beste scores kunnen laten meetellen, waarvan er maximaal 2 behaald werden in Cup events. De meeste titelkandidaten met een Rally2 zullen 5 of 6 Championship Events op hun programma zetten, aangevuld met enkele Belgian Rally Cup Events.

De Condroz Rally staat op de kalender van de Belgian Rally Cup, onder voorbehoud van de resultaten van het onderzoek naar aanleiding van het recente ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait