Polestar brengt tweede limited edition van CAKE Makka elektrische bromfiets uit

Het Zweedse premium elektrische automerk Polestar en CAKE onthullen een tweede limited Polestar edition van de volledig elektrische brommer Makka, in de unieke kleur die voor het eerst werd getoond op het Polestar elektrische roadster-concept.

De eerste versie van de CAKE Makka Polestar editie, in de matte kleur Polestar Snow, werd in 2021 gelanceerd en was meteen uitverkocht. Het voegde een kenmerkende Polestar-touch en designkenmerken toe aan de elektrische brommer. Naast de op maat gemaakte kleur bevat de Polestar-editie een slanke koplamp en dempers van high-end veringsbedrijf Öhlins. De nieuwe editie in de kleur sky voegt nu ook een afneembare achterdrager toe die kan worden gebruikt voor het beter vervoeren van lading en is aanpasbaar per configuratie, afhankelijk van dozen, rekken, passagiersstoelen en meer, waardoor de elektrische pendelaar nog flexibeler wordt.

De CAKE Makka Polestar edition heeft een topsnelheid van 45 km/u en twee rijmodi voor een groter bereik of gebalanceerde prestaties. Hij wordt verkocht en geleverd door CAKE, maar de Polestar editie is vanaf 14 december 2022 exclusief verkrijgbaar voor geselecteerde Polestar markten via de Polestar Additionals webshop*, met een verkoopprijs van 5.300 EUR.

Einde.

*De Polestar Additionals webshop is in 2021 gelanceerd en biedt Polestar lifestyle producten zoals T-shirts, hoodies, tassen en drinkbussen, maar ook mobiliteitsoplossingen zoals Polestar edities van de CAKE Makka elektrische bromfiets en de Allebike Alpha high end mountainbike. De CAKE Makka Polestar editie is verkrijgbaar in de volgende Polestar markten – USA, Canada, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Ontdek meer op https://additionals.polestar.com/ 

Over CAKE 

CAKE is een Zweedse fabrikant van hoogwaardige lichtgewicht elektrische motorfietsen en bromfietsen, met een duidelijke missie om te inspireren tot een zero-emissie maatschappij, door opwinding en verantwoordelijkheid te combineren. Het modellengamma bestaat momenteel uit drie verschillende platforms – de veelzijdige offroader Kalk, de modulaire utility bike Ösa en de stedelijke forens Makka. Dankzij een uitgebreide reeks accessoires en configuraties richt CAKE zich op een brede matrix van gebruikers en toepassingen, waaronder commercieel gebruik voor last-mile delivery en ander stedelijk vervoer over korte afstanden. Naast talrijke prijzen en erkenningen voor zijn ontwerp en innovatieve aanpak van mobiliteit en andere maatschappelijke uitdagingen, werd CAKE zowel in 2020 als in 2021 door Fast Company aangewezen als een van ’s werelds meest innovatieve bedrijven en ontving het in 2021 de Time Magazine 100 most important inventions award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait