F-PACE ELECTRIC HYBRID NU MET 20 PROCENT MEER ACTIERADIUS EN VERBETERDE SPECIFICATIES OP ALLE MODELLEN

De Jaguar F-PACE is nu aantrekkelijker dan ooit met rijkere specificaties, een vereenvoudigd gamma, meer actieradius voor de P400e plug-in elektrische hybride en verbeterd infotainment.

 

  • Meer elektrisch bereik: Dankzij het verbeterde accupakket kan de P400e plug-in elektrische hybride tot 40 mijl (WLTP TEL) rijden1 op nul emissievermogen – een stijging van meer dan 20 procent. Grotere elektrische actieradius, gekoppeld aan 37-38 g/km CO2 (afhankelijk van een derivaat) resulteert in een verbeterd voordeel van alle aard (BiK) belastingtarief van 8% (voorheen 12%)
  • Verrijkte specificaties: Alle modellen zijn nu standaard voorzien van een TFT Digital Driver Display, wielen beginnen met 19-inch ontwerpen en R-Dynamic HSE-modellen zijn standaard voorzien van een Ebony Suedecloth hemelbekleding
  • Naadloze connectiviteit: Pivi Pro infotainmentsysteem nu standaard, inclusief geïntegreerde Alexa-spraakbesturing2,3 en what3words2 navigatie en met draadloze Apple CarPlay®Arabisch cijfer en Wireless Android Auto™Arabisch cijfer standaard
  • Verbeterd zwart pakket: Gloss Black-afwerking nu toegepast op de buitenspiegelkappen, evenals de grille, grille-omlijsting, raamomlijsting en achterbadges en is standaard op alle modellen vanaf R-Dynamic SE, inclusief het vlaggenschip van de 550 PK SVR
  • Samengestelde klantenaanbieding: Het vereenvoudigde modellengamma omvat nu R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT en SVR, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om hun ideale F-PACE te kiezen
  • Nu te bestellen: Configureer de jouwe op jaguar.com

Voor het modeljaar 2024 blijft de P400e het voortouw nemen bij de keuze van geëlektrificeerde aandrijflijnen van de F-PACE en heeft nu een groter lithium-ionbatterijpakket, bestaande uit negen modules in plaats van acht, waardoor de energieopslagcapaciteit stijgt tot 19,2 kWh. Dit verhoogt het elektrische bereik van maximaal 33 mijl (53 km) tot maximaal 40 mijl (65 km) – een toename van meer dan 20 procent. De verbetering vermindert ook CO2 emissies en brandstofverbruik, die nu van slechts 37 g/km tot 176,6 mpg (1,6 liter/100 km) (WLTP TEL) bedragen.

JAGUAR F-PACE PHEV INFOGRAPHIC

Het gecombineerde vermogen van de P400e-aandrijflijn van 404 pk en 640 Nm koppel maakt acceleratie van 0-60 mph mogelijk in slechts 5,0 seconden (0-100 km / h: 5,3 seconden). Deze combinatie van verbeterde efficiëntie en uitzonderlijke prestaties is nu beschikbaar in meer markten dan voorheen, waaronder Japan en Singapore. De P400e is al goed voor meer dan één op de tien
F-PACE-verkopen wereldwijd, en in landen als Nederland – waar geëlektrificeerde voertuigen het populairst zijn – zal dit aandeel naar verwachting oplopen tot 98 procent.

Alle F-PACE-klanten wereldwijd profiteren van een vereenvoudigd, meer gefocust modellengamma. Niet-R-Dynamic-voertuigen worden niet langer aangeboden, waardoor het aanbod van de klant wordt gestroomlijnd en tegelijkertijd verbeterde specificaties worden geboden.

JAGUAR F-PACE PHEV

Terwijl we vooruitgang boeken om Jaguar tegen 2025 opnieuw uit te vinden tot een volledig elektrisch luxemerk, hebben we onze bestaande producten samengesteld door rijkere en meer wenselijke specificaties aan te bieden. Het eerste naambordje dat deze verandering ontving, was F-TYPE terwijl we naar 2023 gaan en 75 jaar Jaguar-sportwagens vieren. We stappen nu over op de F-PACE, een SUV die een ongeëvenaarde balans biedt tussen rijgedrag, rijgedrag, verfijning en luxe.
Door het bereik van de P400e plug-in elektrische hybride met meer dan 20 procent te vergroten, wordt het een nog aantrekkelijkere combinatie van prestaties, efficiëntie en emissievrije uitlaatemissies, en dat is iets waar we erg trots op zijn.

PHILIP KOEHN
ALGEMEEN DIRECTEUR, JAGUAR

JAGUAR F-PACE R-DYNAMIC HSE

De R-Dynamic S-, SE- en HSE-modellen zijn uitgerust met respectievelijk 19-, 20- en 21-inch wielen, aangeboden met een keuze uit diamantgedraaide of zwarte afwerking (allemaal verkrijgbaar met optionele zelfdichtende banden), terwijl de 400 SPORT nu 22-inch gesmede wielen heeft – Style 1020 in Gloss Silver met diamantgedraaide afwerking en contrastinzetstukken (afhankelijk van de markt). De middenkappen op alle zijn nu zwart en zilver in plaats van het vorige rood en zilver.

De verzekerde, dynamische aanwezigheid van de F-PACE wordt nog verder versterkt met het Black Pack – nu standaard op alle modellen van de R-Dynamic SE tot en met de SVR – en dat nu de Gloss Black-afwerking heeft toegepast op de buitenspiegelkappen, evenals de grille, grille surround, raamomlijstingen, spatbordopeningen, achterklep en achterinsignes. Een andere subtiele verandering is de R-Dynamic grille badge bijgewerkt naar een eigentijds zwart en grijs in plaats van rood en groen.

JAGUAR F-PACE EXTERIEUR DETAIL

JAGUAR F-PACE EXTERIEUR DETAIL

JAGUAR F-PACE EXTERIEUR DETAIL

In het luxe, ruime interieur zit meer techniek dan voorheen. De R-Dynamic S krijgt het nieuwe TFT Digital Driver Display, met een configuratie met twee wijzerplaten met een keuze uit media of navigatie in het middenpaneel, terwijl draadloos opladen van apparaten standaard is van de R-Dynamic SE. Elk model in de F-PACE-serie heeft het snelle, intuïtieve Pivi Pro-infotainmentsysteem, dat naadloze verbinding biedt via draadloze Apple CarPlay®, Wireless Android Auto™, geïntegreerde Alexa-spraakbesturing en what3words-navigatie. Pivi Pro is – samen met andere systemen in het hele voertuig – altijd up-to-date dankzij software-over-the-air updates.

JAGUAR F-PACE INTERIEUR

Het 2024 Modeljaar F-PACE-gamma bestaat uit: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT en SVR (Market dependant). De F-PACE SVR is Jaguars topprestatie-SUV. Uitsluitend aangedreven door Jaguar’s 550 pk sterke 5,0-liter V8 supercharged benzinemotor, is hij in staat om in 3,8 seconden van 0-60 mph te accelereren (0-100 km / h in 4,0 seconden) en kan hij een topsnelheid van 178 mph (286 km / h) bereiken.

Het wereldwijde aandrijflijngamma bestaat uit 404 pk viercilinder benzine PHEV, 250 pk viercilinder benzine, 163 pk en 204 pk MHEV viercilinder diesels, 300 pk zescilinder diesel MHEV, 400 pk zescilinder benzine MHEV en 550 pk V8 benzine (afhankelijk van de markt), en ze worden allemaal
gemaakt in het Motor Manufacturing Centre van Jaguar Land Rover in Wolverhampton, VK.

Alle F-PACE-modellen zijn voorzien van intelligente vierwielaandrijving en achttraps automatische transmissies, en naast luxe en verfijning levert elk de ideale balans tussen prestaties, wendbaarheid en reactievermogen die bestuurders van een Jaguar verwachten.

JAGUAR F-PACE

1Alle cijfers over emissies, brandstofverbruik en alleen EV’s zijn EU – WLTP (TEL) gecombineerd

Opmerking: de cijfers van het EV-bereik zijn gebaseerd op het productievoertuig over een gestandaardiseerde route. Het bereik varieert afhankelijk van de toestand van het voertuig en de batterij, de werkelijke route en omgeving en de rijstijl. De verstrekte cijfers zijn het resultaat van officiële tests van de fabrikant in overeenstemming met de EU-wetgeving. Alleen voor vergelijkingsdoeleinden. De cijfers uit de echte wereld kunnen verschillen. CO2kunnen de cijfers over het brandstofverbruik, het energieverbruik en de actieradius variëren afhankelijk van factoren zoals rijstijlen, omgevingsomstandigheden, belasting, wielmontage en gemonteerde accessoires.

2Functies in de auto mogen alleen door bestuurders worden gebruikt als ze veilig zijn om dit te doen. Bestuurders moeten ervoor zorgen dat ze te allen tijde de volledige controle over het voertuig hebben. Alleen beschikbaar in specifieke markten.

3Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie.

Amazon werkt altijd het aantal mediastreamingproviders bij dat wordt ondersteund. De volgende providers zijn gecertificeerd voor gebruik: Spotify, TuneIn, Deezer, Amazon Music, Audible, Kindle, iHeartRadio en Pandora.

Abonnement van 12 maanden vereist. Alleen beschikbaar in verbonden markten. Het voertuig moet een Pivi Pro-infotainmentsysteem en een geldig Online Pack-abonnement hebben en de software moet worden bijgewerkt naar OS3.0 of hoger om Alexa in te schakelen. Bestaande voertuigen kunnen meerdere updates nodig hebben om os3.0 te bereiken en voor sommige eigenaren kan dit een bezoek aan de detailhandelaar vereisen. Voertuigsoftware moet worden bijgewerkt en ‘geactiveerd’ om Alexa in te schakelen. De gebruiker moet een geldig Amazon-account hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait