Nissan op het Autosalon van Brussel 2023

EEN PREVIEW OP 2023
Nissan legt met nieuwe modellen nog meer nadruk op elektrificatie in 2023
Nissan heeft een rijke geschiedenis op het vlak van elektrisch aangedreven voertuigen en blijft zich inzetten voor elektrische mobiliteit en toewerken naar een duurzamere toekomst. Deze elektrificatie strategie wordt nog meer uitgebouwd in 2023 met verschillende
geëlektrificeerde- en 100% elektrische voertuigen.

Gedurfde innovaties in het crossover-segment

De Nissan Juke, de compacte crossover, pakt uit met slimme technologie. De Juke Hybrid heeft een hybride aandrijving en een geavanceerde multimodale versnellingsbak die bijdraagt aan meer rijplezier en efficiëntie. Hij tilt het rijplezier opnieuw naar een hoger
niveau, bij een lager brandstofverbruik.


De Nissan Qashqai krijgt een unieke geëlektrificeerde motor. De innovatieve e-POWER technologie biedt de Nissan Qashqai e-POWER een aandrijving die 100% elektrisch is zonder dat je hoeft op te laden via een stekker. Een tweede motor op benzine wekt de elektriciteit op. Het rijgedrag van e-POWER is dynamisch, efficiënt en stil.
Daarnaast is de Qashqai beschikbaar met een MildHybrid aandrijving, een geavanceerde benzinemotor die wordt ondersteund door een elektrische aandrijving. Hij is beschikbaar in een tweewiel- en een vierwielrijmodus.
De nieuwe Nissan X-Trail bouwt voort op het succesvolle DNA van de drie voorgaande generaties: krachtig design, flexibele inzetbaarheid en
geavanceerde e-4orce vierwielaandrijving. De nieuwe X-Trail is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen en is daarmee een comfortabele keuze voor een dagje weg met vrienden en familie. Wat betreft de motoren is er keuze uit Mild-Hybrid en e-POWER motoren.
Dankzij het nieuwe CMF-C-platform van de Alliantie legt de nieuwe X-Trail de lat in zijn segment nog hoger. Het nieuwe platform is een voorbeeld van geavanceerde engineering, innovatie en technologie. Avontuurlijke klanten zullen genieten van de dynamische prestaties
en geavanceerde elektrificatie technologieën.

Een nieuw hoofdstuk in elektrificatie


De Nissan Ariya geeft een nieuwe invulling aan elektrisch rijden en bouwt voort op het leiderschap van Nissan op gebied van elektrificatie. De volledig elektrische crossover is in alle opzichten flexibel door de keuze uit verschillende aandrijflijn combinaties en door een ‘slim’ interieur. De Ariya opent een nieuw potentieel voor elektrisch rijden en maakt het dagelijks gebruik van een elektrische auto nog aantrekkelijker.
De iconische EV, Nissan LEAF, speelt een sleutelrol in de overgang naar elektrificatie. Het design en de levendige carrosseriekleuren zullen zeker kunnen bekoren. De Nissan LEAF combineert daarnaast een efficiënte, 100% elektrische rijervaring met een uitgebreid aanbod aan rijassistentie- en connectiviteitstechnologieën.
Duurzaam ondernemen
De volledig elektrische nieuwe Nissan Townstar komt naar Europa. De Nissan Townstar EV is voorzien van een nieuwe elektrische aandrijflijn met intelligent energiemanagement, verbeterde batterijkoeling en een voor zijn segment toonaangevende actieradius
van 300 km. Met meer dan 20 technologieën is dit de meest geavanceerde lichte bedrijfsauto van Nissantot nu toe.
Veiligheid is een topprioriteit!
Nissan is fier dat alle elektrische Nissans en geëlektrificeerde Nissan-Crossovers beloond werden met vijf Euro NCAP-sterren. De Nissan Ariya, X-Trail, Qashqai e-POWER en Juke Hybrid behaalden recent de, maximumscore op de Euro NCAP crashtest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait