XEV YOYO AANWEZIG OP HET AUTOSALON VAN BRUSSEL

Crushed Mint YOYO is terug op het Salon van Brussel

 

Padua, 10 Januari 2023 – Na bijna twee jaar afwezigheid is er van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari een niet te missen editie van het Autosalon van Brussel. Het Autosalon van Brussel viert zijn 100ste verjaardag en organiseert onder andere de prestigieuze Auto van het Jaar award, die sinds 1964 de best verkochte auto’s op de Europese markt eert.

 

In lijn met het doel van het autosalon, die sinds de eerste editie steeds nieuwe productinnovaties van de automerken tentoonstelt, is XEV aanwezig op de Autosalon met zijn eigen YOYO Modeljaar 23, die afgelopen oktober debuteerde op de Mondial de l’Auto in Parijs. Van 14 tot 22 januari wordt de iconische XEV-stadswagen, in de nieuwe Crushed Mint-kleur, opnieuw voorgesteld in de Concept Hall in hal 9 van het Brussels Expo.

 

100% elektrisch, met zijn onmiskenbare ontwerp, legt YOYO de basis voor een nieuw mobiliteitssysteem dat voor iedereen toegankelijk wil zijn. Het modeljaar 2023 getuigt van de visie van XEV om stedelijke mobiliteit een vreugde te maken voor iedereen, door middel van stijl en technologische innovatie, voor een betere gezamenlijke toekomst.

De nieuwe YOYO verbetert de algehele prestaties en het comfort, met een nog grotere nadruk op duurzaamheid, nagestreefd door een groter gebruik van groene materialen.

 

Ga voor meer informatie naar: www.xevcars.be

@xevcars_europe_middleeast, #xevcars #xevyoyo

 

 

XEV

Stedelijke mobiliteit een genot maken voor iedereen: dat is de missie van XEV, een innovatieve volledig elektrische autofabrikant. XEV is in 2018 in Turijn opgericht door Lou Tik die na zijn carrière als oprichter en CEO van JAC Europe besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan: een ecologisch duurzaam stedelijk mobiliteitssysteem creëren dat betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen.

Het doel was om toegankelijke technologieën naar de automarkt te brengen waar iedereen van kan profiteren, wat aanleiding geeft tot verantwoorde mobiliteit, aandacht voor de milieu-impact en voor een gebruikerservaring als geen ander.

 

XEV YOYO

YOYO is het volledig elektrische voertuig ontworpen door XEV voor de stad. YOYO, met een structuur om de maximale bescherming en zijn compacte formaat te garanderen, heeft een bereik van 150 km en combineert Italiaanse stijl in zijn futuristische lijnen en 9 boeiende kleurencombinaties.

YOYO biedt een unieke laadoplossing: de Battery Swapping voor nog meer gemak en flexibiliteit. Binnen 5 minuten kan YOYO volledig worden opgeladen en klaar voor gebruik.

 

XEV NETWERK

Sinds de lancering in 2018 is XEV vandaag al aanwezig in 15 Europese markten en breidt het snel uit naar de rest van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In België is V.J.B. MOTORS NV in Hasselt de eerste officiële XEV verdeler waar je de XEV YOYO kunt ontdekken en testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait