Aston Martin viert nieuwste Formule 1-succes® met op raceauto’s geïnspireerde nieuwe look voor DBX707

  • Nieuwe en exclusieve DBX707 AMR23 Edition viert het succes van het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team
  • Exclusieve DBX707 AMR23 Edition krijgt dezelfde race-identiteit als de AMR23 F1-auto® en de officiële medische auto van de Formule 1®
  • Extra hoogtepunten zijn beschikbaar om de race-look nog verder te versterken om de race-stamboom van het merk te weerspiegelen

11 mei 2023, Gaydon, VK: Aston Martin viert het succes van het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team met de release van een exclusieve AMR23 Edition voor ’s werelds krachtigste ultraluxe SUV: de DBX707. Vernoemd naar de Formule 1-uitdager van het merk, creëert de AMR23 Edition een DBX707 die een race-identiteit deelt met zowel de AMR23 F1-auto als de officiële medische auto van de Formule 1®®.®

Het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team heeft een ongelooflijke start van het FIA Formula One® World Championship-seizoen™ 2023 achter de rug en staat momenteel op de tweede plaats in het constructeursklassement van 2023. Fernando Alonso legde de lat hoog tijdens de openingsronde in Bahrein toen hij op het podium eindigde en ondanks het verwerken van de gevolgen van een fietsongeluk, stond Lance Stroll slechts een paar plaatsen achter hem. Saoedi-Arabië volgde en zo ook verdere podiumplaatsen voor Alonso, in Australië en meest recent in Miami afgelopen weekend.

Om dit succes te vieren, verhoogt de DBX707 AMR23 Edition de intensiteit en aanwezigheid op de weg nog verder voor de veelgeprezen ultra-luxe SUV van het merk. Een combinatie van unieke kleur- en afwerkingskenmerken door Aston Martin’s op maat gemaakte service, Q by Aston Martin, creëert een DBX707 die de opwindende wereld van de F1® verenigt met ’s werelds meest dynamische en krachtige luxe SUV, wat een zeer dynamische en echte race-look geeft. De AMR23 Edition brengt exclusieve content naar het exterieur van de auto, waaronder op maat gemaakte Podium Green-lak, een unieke Q by Aston Martin-spatbordbadge en Aston Martin Racing Green-remklauwen.

Extra AMR23-hoogtepunten verhogen de aandachtsniveaus die de F1-verbinding met kalkaccenten onderstrepen naar de gebeeldhouwde carbon bodykit die doet denken aan die op zowel de AMR23 F1-auto®® als de officiële medische auto van de Formule 1®.

Binnenin voegt de AMR23 Edition opvallende limecontraststiksels toe aan het Inspire Sport Duotone Onyx Black / Eifel Green-interieur, koolstofvezelfineer en donker satijn met koolstofvezel sieraden. Het AMR23-logo verschijnt ook op de dorpels om inzittenden geen twijfel te laten bestaan over de Aston Martin-racebloedlijn.

De Aston Martin DBX707 is de perfecte combinatie van zinderende prestaties, superieure dynamiek, onmiskenbare stijl en absolute luxe. Het voertuig is ontworpen om zijn bestuurder een onberispelijke controle en precisie te bieden en beschikt over verbeteringen aan de motor, transmissie, ophanging, remmen, elektronische systemen en aerodynamica, wat een nieuwe definitie van prestaties en rijplezier inluidt. De toevoeging van de AMR23 Edition zorgt voor een echte race-look die de op de bestuurder gerichte referenties van de DBX707 onderstreept.

Alex Long, Aston Martin’s Head of Product and Market Strategy: “De AMR23 Edition tilt de DBX707 naar een nieuw niveau van intensiteit en creëert een opvallende ultra-luxe SUV met een ongelooflijke aanwezigheid op de weg. Het is een waar genoegen om deze speciale editie aan te bieden ter ere van de recente successen van ons Formule 1-team®. We concurreren met succes op het hoogtepunt van de wereldsport en dit is een belangrijke pijler in onze merk- en productstrategie voor onze straatauto’s. We kijken ernaar uit om bij de volgende ronde in Italië weer achter het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team te komen.”

De DBX707 AMR23 Edition en extra AMR23-hoogtepunten zijn nu beschikbaar voor klanten om te bestellen.

Het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One® Team zal zijn strijd om Formule 1-succes voortzetten tijdens de FORMULA 1® QATAR AIRWAYS GRAN PREMIO DEL MADE IN ITALY E DELL’EMILIA-ROMAGNA 2023, die plaatsvindt op 21 mei 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait