DG Sport Competition op twee fronten in de Ardeca Ypres Rally!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni vormt de Westhoek opnieuw het decor voor de Ardeca Ypres Rally. Dit atypische evenement herwint zijn status als het vlaggenschipevenement van het Belgian Rally Championship na twee edities op de FIA WRC-kalender. DG Sport Competitie staat aan de start, en liever twee keer dan één keer…  

” We zullen inderdaad twee Citroën C3 Rally2-wagens in de identieke kleuren van Orfys inzetten“, bevestigt Alain Georges namens DG Sport Competition. De eerste zal noodzakelijkerwijs worden bestuurd door Niels Reynvoet, die met ons deelneemt aan de BRC 2023.  Samen met Willem Verbeke zal hij een van de favorieten zijn voor de Ardeca Ypres Rally van 2023, met een goede kennis van het evenement en een gestage opbouw sinds de start van het seizoen.  “

Aan het stuur van de tweede Citroën C3 Rally2, ook in de kleuren van Orfys, vinden we met veel plezier de Noorderling Stéphane Lefebvre ! Na vorig jaar de nationale competitie met kop en schouders te hebben gedomineerd, komt de meest Belgische van de Fransen terug met hetzelfde doel : winnen !

” Kleine nuance echter, Stéphane zal worden uitgelijnd in de rangschikking van de… British Rally Championship, dat ook in de Westhoek stopt, gaat Alain Georges verder. In de Britse competitie is het gebruik van banden gratis en we hebben een overeenkomst met Michelin als onderdeel van deze operatie.  Het gevecht, vooral met Adrien Fourmaux, belooft mooi te worden, en ik denk dat het publiek de grote winnaar zal zijn van Stéphane’s terugkeer in het Belgische bedrijfsleven.  “

 

 

Om het evenement in de Westhoek zo goed mogelijk voor te bereiden, staat het Theutoise-team op 9 en 10 juni aan de start van de Rally van Wervik met Niels Reynvoet. Wie zal deelnemen, vergezeld door Stéphane Lefebvre, heeft de volgende zondag een heuse testsessie. Hierdoor kan de Noorderling zijn indrukken uitwisselen met de gebruikelijke Orfys-piloot.

Het is dan ook op twee verschillende fronten dat DG Sport Competition de Ardeca Ypres Rally 2023 zal benaderen. Actie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait