Vaarwel grijs, welkomstkleuren

  • ITALIË. HET LAND VAN DE KLEUREN. FIAT. HET MERK VAN KLEUREN”. Vandaag is de doorbraak voor FIAT en zijn merkimago, dat de productie van grijze auto’s stopt en zijn gloednieuwe kleurrijke wereld verwelkomt.
  • FIAT is de eerste autofabrikant die deze revolutionaire beslissing neemt, te beginnen met de nieuwe Fiat 600e.
  • Vanaf vandaag zijn de kleuren in de huidige en toekomstige FIAT-line-up geïnspireerd op de Italiaanse Zee, Zon, Aarde en Hemel.
  • Mobiliteit wordt kleurrijker en vrolijker dan ooit: FIAT duikt in een echte uitdaging, zoals te zien is in de speciale video die hier beschikbaar is.

Vanaf vandaag stopt FIAT met de productie van grijze auto’s. De beslissing werd genomen om het belang van kleuren in het leven te vergroten, de Italiaanse manier van leven te belichamen en de nieuwe Dolce Vita-waarde van het merk opnieuw te bevestigen.

Italië is inderdaad verwant aan felle kleuren zoals de Zee van Italië, de Zon van Italië, de Aarde van Italië en de Hemel van Italië; landschappen die FIAT veel inspiratie bieden voor zijn auto’s. De strategie is geïmplementeerd om een onderscheidend kenmerk toe te voegen aan de auto’s van FIAT op de automarkt, aangezien 2023 het jaar is van een opmerkelijke verandering voor het merk.

“We hebben de regels overtreden: we hebben besloten om de productie van FIAT grijze auto’s te stoppen. Dit is uitdagend en ontwrichtend en het is gericht op het verder versterken van FIAT’s leiderschap als het merk van vreugde, kleuren en optimisme. Italië is het land van de kleuren en vanaf vandaag ook de auto’s van FIAT – verklaarde Olivier Francois, FIAT Chief Executive Officer en Global Chief Marketing Officer bij Stellantis – Deze keuze communiceert verder naar mensen de nieuwe Dolce Vita-waarden en het Italiaanse DNA belichaamd door het merk. FIAT wil mensen inspireren om te leven met optimisme en positiviteit en dit zal ook een van de missies zijn van de nieuwe Fiat 600e, de elektrische voor families en vrienden, die op 4Þ Juli”.

In de nieuwe speciale video, waardoor klanten de gloednieuwe kleurrijke wereld van FIAT kunnen ontdekken, neemt de CEO van het merk Olivier Francois aan boord van de nieuwe Fiat 600e een diepe duik in kleur, onder de claim “ITALIË. HET LAND VAN DE KLEUREN. FIAT. HET MERK VAN KLEUREN”.

Het huidige FIAT-assortiment – New 500, 500 Hybrid, 500X, Panda en Tipo – is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder: Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Rugiada green, Foresta green, Rose gold en Cinema black – allemaal met een suggestieve naam die doet denken aan Italiaanse prachtige landschappen en dolce vita mood.

Wij kunnen dit alleen maar toejuichen en vinden dit een moedige beslissing , getuige ons eigen dienstvoertuig 🙂

KODAK Digital Still Camera

 

 

Turijn, 26 juniÞ, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait