Vol vertrouwen de weg op in de herfst met Nissan e-4ORCE technologie

  • Tijdens het ‘griezelseizoen’ zorgt e-4ORCE-technologie voor vertrouwen, controle en kracht op de weg
  • e-4ORCE verdeelt het koppel op haast magische wijze over de elektromotor voor en achter om de grip te maximaliseren
  • Een griezelig goed remsysteem – individueel geregeld voor elk wiel – geeft gemoedsrust, wat er ook op het pad komt

Aartselaar – Nissan start een nieuw spannend hoofdstuk in de unieke ‘e-4ORCE For All Seasons’-campagne waarmee de autofabrikant de kwaliteiten van de veelzijdige e-4ORCE-technologie toont in de meest uitdagende omstandigheden. In de nieuwste campagne staat de spookachtige herfst centraal: het seizoen van magische kleuren, trick or treat en vallende bladeren. Het innovatieve e-4ORCE-aandrijfsysteem komt tijdens deze herfstmaanden uitstekend van pas, gezien de soms onvoorspelbare (weers)omstandigheden.

In de nieuwe video van de ‘e-4ORCE For All Seasons’-campagne ontdekt de kijker hoe e-4ORCE zijn ‘magie’ gebruikt om een rijervaring op te roepen die zo angstaanjagend goed is dat de kijker zich afvraagt of alles wel echt is. Bekijk de video hieronder:

Dankzij e-4ORCE-vierwielaandrijving wordt het vermogen en de remkracht in elk wiel aangepast om de tractie en prestaties op de weg te verbeteren. Kortom: de bestuurder geniet dankzij het individueel regelbare remsysteem van maximale controle, ongeacht de omstandigheden. De elektromotor voor en achter werken naadloos met elkaar samen om passagiers en anderen op de weg te beschermen. Het systeem biedt een griezelig goede stabiliteit en kracht, maar ook een maximaal gevoel van controle, zonder in te boeten op het gebied van comfort.

Nissan X-Trail en Ariya verkrijgbaar met e-4ORCE

De innovatieve e-4ORCE-technologie is momenteel verkrijgbaar in de Nissan X-Trail e-POWER en de volledig elektrische Nissan Ariya.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait