AUTOWORLD SLUIT 2023 FEESTELIJK AF MET PORSCHE – DRIVEN BY DREAMS. Wilfried Geerts en Belinda Nuytten

Beste bezoekers

Wat een fantastisch jaar is 2023 geweest voor ons museum! Terwijl we het einde van het jaar naderen, kijken we met trots terug op een ‘grand cru’ jaar, waarin we opnieuw records hebben gebroken in bezoekersaantallen.

Het is hartverwarmend om te zien dat de passie voor de automobiel en alles wat daarbij hoort nog steeds zo levendig is. Onze oprechte dank gaat uit naar jullie, onze gewaardeerde bezoekers, voor het blijvende enthousiasme en de steun.

Alsof dit nog niet genoeg is, hebben we voor het einde van dit bijzondere jaar nog een verrassing in petto. Met trots kondigen we onze laatste expositie van het jaar aan: ‘Porsche – Driven by Dreams’. Deze tentoonstelling belooft een unieke ervaring te worden, met meer dan 60 speciale Porsches tentoongesteld! (met maar liefst 22 Porsches rechtstreeks uit het Porsche museum en haar reserves)

Maar, zoals jullie weten, gaat het bij onze exposities niet alleen om de auto’s zelf. Het draait ook om het ongelofelijke aura dat het merk Porsche met zich meebrengt, de verhalen van de personages achter het merk, en de gedeelde passie van de Porschisten onder jullie.

Ik hoop dat ik jullie aandacht heb weten te trekken, want deze expositie belooft meer te zijn dan een verzameling voertuigen. Het is een reis door de geschiedenis, de innovatie en de passie die Porsche definieert. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in Autoworld, waar jullie deel kunnen uitmaken van deze unieke ervaring.

Veel plezier en tot binnenkort!

Sébastien de Baere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait