MAZDA2 HYBRID 2024

MEER MAZDA DESIGN


Schoon, compact en met een geweldige rijervaring: Mazda introduceert de nieuwe Mazda2 Hybrid (brandstofverbruik over de gemengde WLTP-cyclus: 4,3-3,8 l/100 km, CO2-emissies over de gemengde cyclus: 97-87 g/km. Opgelet: alle waarden zijn voorlopig en kunnen nog worden gewijzigd. De EG-typegoedkeuring en het conformiteitsattest met de officiële waarden zijn nog niet beschikbaar.), met een bijgewerkt koetswerkdesign, dat nu nog beter aansluit bij de merkstijl, en verbeterde veiligheidstechnologieën. Het model laat zich voortaan ook eenvoudiger configureren dankzij de vernieuwde gammastructuur.

De Mazda2 Hybrid, die bijna twee jaar geleden werd geïntroduceerd, heeft zich meteen gevestigd als een vooruitstrevend model in Mazda’s portfolio.

Nu krijgt de Mazda2 Hybrid MJ 2024 een nieuw gezicht met een aangepast ontwerp voor de voorbumper en het radiatorrooster. Samen met de unieke achterkant – ontworpen in de Europese Designstudio en getooid met een liftgate-afwerking in koetswerkkleur – creëert dit design een sportieve look en geeft het de auto een expressief oppervlak om het handwerk van onze vaklui in de verf te zetten.

De Mazda2 Hybrid kan prat gaan op intelligente hybridetechnologie die naadloos overschakelt tussen de elektromotor, de benzinemotor en de combinatie van beide. De compacte auto koppelt een 92 pk/68 kW sterke driecilinder-benzinemotor van 1.490 cm³ aan een 59 kW sterke elektromotor voor een totaal systeemvermogen van 116 pk/85 kW. Daarmee snelt de Mazda2 Hybrid MJ 2024 in 9,7 seconden van 0 naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 175 km/u. Over de gemengde WLTP-cyclus stelt hij zich gemiddeld tevreden met 4,0-3,8 liter benzine per 100 kilometer, terwijl hij zijn CO₂-uitstoot beperkt tot 97-87 g/km (naargelang de velgmaat/uitvoering).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait