Ontmoet het onverwachte: het nieuwe smart #5 concept biedt perspectieven voor uitbreiding van het portfolio

•    De nieuwe smart Concept #5 is het meest veelzijdige voertuig van het bedrijf tot nu toe en markeert de intrede van het volledig elektrische merk in het segment van premium middelgrote SUV’s.
•    Dit buitengewone Concept vertegenwoordigt de smart interpretatie van mobiliteit ver buiten de stadsgrenzen en weerspiegelt de uiteenlopende eisen van klanten voor een actieve en ruimdenkende levensstijl.
•    In de aanloop naar het derde model in het productportfolio beleeft smart Concept #5 zijn wereldpremière op de Beijing International Motor Show op 25 april 2024

19 april 2024, Leinfelden-Echterdingen, Duitsland. Met de smart Concept #5 overschrijdt het volledig elektrische mobiliteitsmerk de grenzen van de stad door een visionair voertuig te creëren dat geschikt is voor allerlei buitenactiviteiten. De smart Concept #5 markeert een consequente en beslissende stap in de ontwikkeling van smart’s unieke designfilosofie en biedt een opwindend perspectief op het toekomstige portfolio. Het voertuig stelt het DNA van smart opnieuw voor in de vorm van een uiterst veelzijdig, toekomstbestendig en eigentijds premium elektrisch voertuig in het middelgrote SUV-segment.

smart betreedt het segment van middelgrote premium SUV’s
De smart Concept #5 is een unieke, volledig elektrische middelgrote SUV waarmee het merk een nieuw marktsegment betreedt. Zijn avant-gardistische design, exterieure kenmerken en geïntegreerde accessoires maken van de smart Concept #5 de ideale metgezel voor allerlei avonturen en activiteiten, zelfs offroad.

Veelzijdig en onbeperkt
De smart Concept #5 is de ruimste en meest veelzijdige auto van het merk tot nu toe, met behoud van de passagiersvriendelijkheid waar smart bekend om staat. De designtaal van het voertuig combineert de kenmerkende moderniteit van smart met openheid voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Het exterieurdesign onderstreept het avontuurlijke karakter van smart Concept #5 met zijn robuuste en zelfverzekerde totaaluitstraling en zijn unieke technologische en stilistische kenmerken. Met zijn vierkante, rechtopstaande silhouet en kenmerkende dakstructuur is het uiterlijk van de smart Concept #5 zowel een streven naar prestaties als een praktisch stijlstatement.
Concept #5 is typisch smart en biedt maximale interieurruimte en comfort voor alle passagiers. Bovendien is het voertuig uitgerust met geavanceerde hightech oplossingen voor een uiterst praktische gebruikerservaring. Op dezelfde manier maakt het middelgrote SUV prototype indruk met zijn efficiënte voetafdruk in termen van voertuiggrootte, met uitzonderlijk korte overhangen voor en achter.

Op 25 april beleefde smart Concept #5 zijn wereldpremière op de Beijing International Motor Show. Het productiemodel van het derde voertuig in het smart productportfolio staat gepland voor de tweede helft van 2024.

Over smart :
smart Europe GmbH werd in juni 2020 opgericht als volledige dochteronderneming van de smart joint venture die gevestigd is in Leinfelden-Echterdingen bij Stuttgart. Het internationale smart Europe team is verantwoordelijk voor alle verkoop-, marketing- en aftersalesactiviteiten voor de volgende generatie smart voertuigen, producten en diensten op de Europese markt. Met Dirk Adelmann als CEO en Martin Günther als CFO ontwikkelt het bedrijf zijn volledige potentieel in Europa door middel van een zeer efficiënt, klantgericht bedrijfsmodel. De smart joint venture is opgericht door Mercedes-Benz AG en Geely Automobile Co. Ltd. smart positioneert zich als een toonaangevende leverancier van smart elektrische voertuigen in het topsegment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait