DS AUTOMOBILES PRESENTEERT ZIJN “GRAND GALA” EENZITTER VOOR DE MONACO E-PRIX!

  • DS Automobiles en zijn partner PENSKE AUTOSPORT onthullen op 27 april een kleurstelling die speciaal is ontworpen voor de E-Prix van Monaco
  • Voor de meest glamoureuze race van het jaar is de DS E-TENSE FE23 versierd met een ontwerp dat is geïnspireerd op de mooiste avondkleding van het Prinsdom
  • De DS E-TENSE FE 23 “Grand Gala” van het Frans-Amerikaanse team, getooid met diepzwarte en goudkleurige logo’s, wil elegantie en prestaties combineren

 

Zoals gebruikelijk vindt het ABB FIA Formula E World Championship binnenkort plaats op het circuit van Monaco. En voor deze 7e DS Automobiles en PENSKE AUTOSPORT hebben besloten om het prestige en de glamour van het Prinsdom te vieren.

De Franse topfabrikant en zijn Amerikaanse partner hebben daarom een eenzitter bedacht met een uniek design! Gekleed in het diepzwart dat het merk DS en gouden logo’s dierbaar is, is de DS E-TENSE FE23 “Grand Gala” een eerbetoon aan de luxueuze outfits van Monegaskische avonden en viert hij de meest legendarische race in de autosport.

De door DS Performance ontwikkelde DS E-TENSE FE23 “Grand Gala” was bijzonder snel tijdens de twee kwalificatiesessies in Misano op 13 en 14 april en zou ook op het circuit van Monaco moeten schitteren.

Aan het stuur zitten Jean-Eric Vergne, tweevoudig FE-kampioen en winnaar van de Monaco E-Prix in 2019, en Stoffel Vandoorne, wereldkampioen 2022 en winnaar van de Monegaskische editie in hetzelfde jaar.

Voor deze uitzonderlijke gelegenheid zullen de twee DS PENSKE-coureurs ook worden uitgerust met pakken en helmen in de kleuren van de DS E-TENSE FE23 “Grand Gala”. En om zich door de straten van Monaco te verplaatsen, hebben ze de beschikking over een prachtige DS 7 E-TENSE 4×4 360 met respect voor de dresscode “Grand Gala” van het weekend.

Tot slot, om deze unieke kleurstelling te vieren, zal er in de nasleep van het raceweekend een “Automobilist”-poster worden gepubliceerd en beschikbaar zijn voor het grote publiek.

De E-Prix van Monaco vindt plaats op zaterdag 27 april 2024 om 15:00 uur.

 

Eugenio Franzetti, directeur van DS Performance:

“Voor deze speciale en unieke race hebben we een DS E-TENSE FE23 bedacht die net zo speciaal en uniek is. Geïnspireerd door de gala-avonden die typisch zijn voor het Prinsdom Monaco, trok onze auto ook zijn zwarte stropdas en smoking aan voor het “Grand Gala” van de Monegaskische race. We hebben een speciale kleurstelling gecreëerd, maar ook de pilotenpakken en helmen die zijn geïnspireerd op het “Grand Gala”-concept. Net als de DS 7 E-TENSE 4×4 360 die Jean-Eric en Stoffel zal vergezellen op hun reizen naar Monaco en die zal worden uitgerust met hetzelfde ontwerp als hun eenzitters. Voor verzamelaars wordt er een prachtige poster gemaakt door “Automobilist” en beschikbaar op hun website. Het wordt dan ook een bijzondere race met een aantal mooie initiatieven van DS Performance en zijn partner PENSKE AUTOSPORT. »

Kerncijfers sinds de deelname van DS Automobiles aan de Formule E:

  • 112 wedstrijden
  • 4 landstitels
  • 16 overwinningen
  • 48 podia
  • 23 pole posities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait