Sezoensrally – Franky Boulat krijgt de vrijgeleide

De derde manche van de M-Cup wordt dit weekend verreden tijdens de Sezoensrally. Slechts 2 deelnemers uit de top-5 van het klassement verschijnen aan de start, dus kan Boulat hier een gouden zaak doen en zijn voorsprong verder uitbouwen. Of zal hij opteren om aan te vallen en zo eventueel een mooie algemene eindklassering te behalen?

Bert Truyens kan ook belangrijke punten scoren, maar daarvoor zal hij de ontdekkingstocht met de ex-Diels wagen eerst tot een goed einde moeten brengen.
Ook Diels zien we na zijn ongelukkige crash van de Haspengouw opnieuw aan de start verschijnen. We verwachten alvast een leuke strijd tussen Diels en Boulat!

Wim Muilwijk en Tom Ceuppens zijn reeds enkele jaren vaste waardes en kennen intussen ook reeds de maaskiezel. Beiden maken tevens aanspraak op een podiumplaats zaterdagavond.

Jan Vandenberghe tenslotte zet zijn M-Cup debuutjaar verder en komt voor het eerste met de BMW aan de start op de maaskiezel.

Braeckevelt & Cokelaere verschijnen niet aan de start om geen onnodige risico’s te nemen aangezien 1 week later hun thuisrally op het programma staat.

We wensen alle deelnemers alvast veel succes toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait