“Mini” plezier op Mettet.

Meer dan 1.500 MINI fans verzamelden op het Circuit
van Mettet voor de MINI Fan Day.
Afgelopen weekend verzamelden meer dan 1.500 MINI fans op hetCircuit van Mettet voor een dagje fun & racen. Het Britse premiummerk organiseerde een heuse fandag mét circuitgelegenheid. Daarnaast was er ook heel wat randanimatie voorzien.
In samenwerking met TrackDays.be nodigde MINI Belux zijn klanten en fans ook dit jaar uit voor een dagje fun & racen. Klanten met een eigen Cooper S, Cooper SD of John Cooper Works motor konden zich inschrijven om met hun MINI over het circuit te scheuren. Dit jaar richtte de MINI Fan Day zich niet alleen op circuitrijders, maar ook op het hele gezin. Naast het hele trackgebeuren waren er dan ook allerlei randactiviteiten voorzien. Zo kon je onder andere genieten van een taxirit op het circuit met ervaren piloten, waren er verschillende workshops over de nieuwste technologieën, een MINI Kids Corner, een MINI lifestyle shop en foodtrucks.
Ook de MINI ambassadeurs Laura Tesoro, An Lemmens en Ish Ait Hamou waren van de partij voor een meet&greet met de fans. De BV’s hadden het zelf enorm naar hun zin en hebben kennis gemaakt met het circuit achter het stuur
van onze sportiefste MINIs. De aftermovie van de MINI Fan Day is vanaf volgende week terug te vinden op de social media kanalen van MINI Belux.
Ook de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman ALL4 en MINI Cooper S E Countryman waren te zien op de MINI Fan Day. Deze zijn vanaf nu beschikbaar.