Damme GT Classics 2017 

Damme GT Classics 2017      26/27 AUGUSTUS 2017

 

Nog exact 3 maanden te gaan en het is weer verzamelen geblazen in het centrum van Damme voor de 5de editie van de Damme GT Classics.

Het event is stilaan uitgegroeid tot een “Classics” op de oldtimerkalender en we kunnen er nu al vanuit gaan, dat de 75 beschikbare plaatsen  ingevuld zijn, met evenveel pareltjes uit de rijke autohistorie.  (minimum 25 jaar oud)

Zoals vorige jaren krijgen ze op zaterdag een pittig parkoers voorgeschoteld van een goede 200 km die hen dit jaar van “Oost naar West” en terug brengt in onze  Kustprovincie.  De route op bolletje/pijl blijft geheim. Er komt geen snelheid aan te pas, maar de afwisselende route zal de “piloten en co-piloten beslist bekoren.

Onze reputatie van “ontspannen en plezier” in acht nemend hebben we ook weer gezorgd voor enkele mooie pleisterplaatsen  onderweg, waar voor een “natje en een hapje” gezorgd zal worden, aangeboden door onze gewaardeerde sponsors. Op de halfweg bestemming voorzien  we een lekkere lunch.

Op zondag is dan weer, zo als de gewoonte het wil, een ontspannen “Aperorit “ voorzien van een kleine 100 km. Eindbestemming de Quarterhouse Manege B&B in Moerkerke, waar onze jury tijdens de aperitief  aan de slag gaat, voor de selectie van de “concours d’elegance” genomineerden.

Na het laatste stukje parkoers en de middagpauze in het centrum van Damme, presenteren wij de verschillende juweeltjes op het centrale marktpodium en worden de prijzen bekendgemaakt.

Tijdens het weekend zijn verschillende animaties voorzien in het centrum van Damme, zo  zal de “drumband” weer zijn beste beentje voorzetten op zaterdag en hopen we nog enkele specials naar Damme te kunnen brengen.

Afsluiten doen we voor de deelnemers met de prijsuitreiking, drinks en hapjes, om te klinken op een hopelijk geslaagd en zonnig weekend.

We heten u dan ook samen met onze partners van harte welkom.

Er zijn nog een zeer beperkt  aantal plaatsen ter beschikking voor deelname.

www.damme-gt-classics.org 

facebook : https://www.facebook.com/Damme.GT.Classics.2017/?fref=ts