Volvo Assistance+: Volvo’s meest complete formule voor pechverhelping

 

Volvo stelt Volvo Assistance+ voor: een nieuwe, flexibele bijstandsformule voor gegarandeerde mobiliteit, zowel in België als in het buitenland.

Volvo Assistance+ is een nieuwe bijstandsformule die nog een stap verder gaat dan de klassieke Volvo Assistance-service om klanten bij pech of een ongeval gegarandeerde mobiliteit te bieden of ervoor te zorgen dat ze hun reis in het buitenland zorgeloos kunnen voortzetten. De service wordt aangeboden aan iedereen die een Volvo van modeljaar 2019 koopt.

In België dekt Volvo Assistance+ alle soorten pech die je met de wagen kan meemaken, zowel thuis als onderweg, tot 30 kilometer buiten de landsgrenzen. De eigenaar kan zijn wagen laten slepen naar eender welke Volvo-werkplaats in België of Luxemburg. In geval van panne kan de klant tot 5 werkdagen gebruikmaken van een Volvo-vervangwagen.

En in het buitenland gaat de nieuwe formule nog verder. Bij een grote panne* kunnen Volvo Assistance+-klanten tot 10 werkdagen gebruikmaken van een vervangwagen. Zo kunnen ze hun reis of vakantie voortzetten zonder te hoeven wachten op de diagnose of de herstelling. Kan de wagen niet meteen hersteld worden, dan behouden ze het recht op repatriëring en eenmaal thuis beschikken ze over een vervangwagen. Wachten ze liever ter plaatse op de herstelling, dan voorziet Volvo Assistance+ tot  5 nachten overnachting op hotel (voor een vergoeding van maximaal € 200 per persoon per nacht) en tot € 250 incl. btw tussenkomst in de lokale onkosten.

Nieuwe wagens van modeljaar 2019 genieten automatisch Volvo Assistance+ gedurende drie jaar. Daarna wordt de basisformule Volvo Assistance bij elk onderhoud in een erkende Volvo-werkplaats gratis met één jaar verlengd. De klant kan er dan optioneel voor kiezen om de extra’s van Volvo Assistance+ te blijven genieten.

Een beroep doen op Volvo Assistance+ gebeurt met een simpele druk op de Volvo On Call-knop, die standaard in elk model zit (met uitzondering van de V40 Base), zowel in België als in het buitenland, of door vanuit België en Luxemburg naar het gratis nummer te bellen.

 

* Grote panne: Herstelling duurt langer dan 3 werkdagen.