Autosportrijder Nico Verdonck lanceert NV Academy

NV Academy is de naam van het internationale coachingbedrijf van de bekende coureur Nico Verdonck. Met het hoofdkantoor in België, streeft Verdonck ernaar om het traditionele coaching & track-day landschap te professionaliseren.

“Gedurende mijn hele carrière als professionele coureur en coach heb ik gemerkt dat er behoefte is aan meer begeleiding met een duidelijk omschreven doel”, zegt Nico. “NV Academy begint met een grondige analyse van de ambities van haar klanten. De ene klant wil zijn droom om de 24 uur van Le Mans te rijden waarmaken, terwijl een ander wil leren efficiënter te remmen om snellere rondetijden op circuitdagen neer te zetten. ”

Naast ondersteuning op maat start NV Academy met 4 specifieke programma’s voor haar klanten: Road to the Track, Road to Race, Road to the Podium en Future Stars (voor de kleintjes). Elk programma is een combinatie van verschillende sportdisciplines die bijdragen aan een uniform doel.

“Bij Road to the Track richten we ons op klanten die hun eerste stappen op het circuit willen zetten. Via een gevarieerd jaarprogramma van karting, theorie en individuele circuitcoaching brengen we klanten richting “afstuderen” om zo de stap te zetten naar andere programma’s waar de ambitie verder ligt. Jaarlijks wordt een nieuwe evaluatie gemaakt van de werkpunten en persoonlijke ambities van de klant om het juiste programma voor te schrijven ”, legt de ambitieuze Verdonck uit.

In 2020 brachten Nico en zijn team van coaches meer dan 1.600 uur door op kart- en autocircuits in binnen- en buitenland. De ambitie is om het aantal coachinguren in 2021 en 2022 te verdubbelen. Met een groeiend aantal klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en de UK mikt Verdonck op een internationaal publiek.

“Internationalisering is een belangrijk onderdeel van NV Academy, we werken niet alleen met klanten over de hele wereld, maar dit geeft ons ook de mogelijkheid om lokale klanten een meer internationaal jaarprogramma aan te bieden.”

Voor meer informatie over NV academy: www.nv-academy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait