Captur R.S. Line dynamiseert Captur-gamma voor 2021

De R.S. Line-uitvoering, die inspiratie put uit het autosportuniversum, maakt haar opwachting

  • Het Renault Captur-gamma voor 2021 evolueert in detail
  • Een gamma benzine-, LPG- en hybridemotoren

 

Renault onthult de tarieven voor Captur modeljaar 2021. Naast de rijker uitgeruste Initiale Paris-versie noteren we ook de lancering van de dynamische R.S. Line-uitvoering.

 

Voor het eerst introduceert Renault een R.S. Line-versie van Captur. Met exclusieve stijlelementen geïnspireerd op de wereld van de autosport accentueert Captur zijn atletische karakter. Deze afwerking beschikt over een voorbumper met F1-lamel, een radiatorrooster met honingraatmotief, een grijze diffuser achteraan, donkergetinte ruiten opzij en achteraan, een dubbele verchroomde uitlaatpijp en 18” lichtmetalen velgen ‘Le Castellet’. Het R.S.-line-logo op de achterklep maakt deze versie compleet.

 

De nieuwe signatuur komt ook terug in het interieur, met een specifieke zetelbekleding met rode randen en een stuurwiel in geperforeerd leder met rode en grijze stiknaden. De aluminium deurdrempels bevestigen hun verwantschap met Renault Sport. Het interieur is ook getooid met een rode lijn op de verluchtingsmonden en het dashboard, dat is afgewerkt met imitatiecarbon. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer de parkeerhulp voor- en achteraan met achteruitrijcamera, de inductielader en de elektrochrome binnenspiegel.

Voor modeljaar 2021 evolueert Renault Captur in detail om zijn populaire design nog te verfijnen. De Initiale Paris-uitvoering beschikt standaard over de metaalkleur, de haaienvinantenne krijgt een zwarte afwerking op bepaalde dakkleuren, de ski’s voor- en achteraan ogen opvallender dankzij de afwerking in Erbé Grijs en de schakelhendels aan het stuur zijn uitgevoerd in chroom.

 

Op motorvlak biedt Renault Captur voortaan twee benzineversies (TCe 90 en 140), een lpg-variant (TCe 100 LPG) en een oplaadbare hybrideaandrijving (E-TECH Plug-In Hybrid). Binnenkort volgen nog E-TECH-hybrideversies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait