De nieuwe MINI Countryman Northwood Edition vanaf heden verkrijgbaar

MINI lanceert de nieuwe MINI Countryman Northwood Edition. Een editie geïnspireerd  op de authentieke omgeving van de gelijknamige Engelse stad op het eiland Wight. De Northwood Edition combineert een exclusieve stijl met sportiviteit en avontuur en is vanaf heden te bestellen bij uw MINI dealer.

De MINI Countryman is het grootste en meest veelzijdige lid van de MINI modellenfamilie. Meer dan een kwart van het volume van MINI Belux bestaat inmiddels uit de stoere SUV van MINI. De MINI Countryman Northwood Edition is geïnspireerd op het diepe Isle of Wight en brengt sportiviteit en avontuur in een exclusieve stijl. Deze editie neemt op ingenieuze wijze een ontwerp van de het legendarische landschap over in een logo dat op de zijkanten van de wagen te zien is in Piano Black afwerking. De “Union Jack” vlag en het opschrift “Northwood” zijn in het ontwerp geïntegreerd. Op de deurdrempels in Piano Black werd de naam van de editie gegraveerd net als de vermelding “Special Edition”. Ten slotte zijn de geografische coördinaten van de stad Northwood op de deurstijl aan de bestuurderszijde aangebracht, terwijl een “Northwood”-badge in het passagierscompartiment is geïntegreerd ter hoogte van de “Piano Black”-sierlijst aan de passagierszijde.

De MINI Cooper S E Countryman ALL4 Plug-In Hybrid Drive behoudt zijn kenmerkende luchtinlaten aan de zijkant en is voorzien van aangepaste dorpels in Electric Yellow. Hij is ook voorzien van een “Northwood” badge bovenaan de C-stijlen.

De MINI Countryman Northwood Edition wordt aangeboden met een efficiënte en fiscaal interessante Plug-in Hybride motor Cooper S E ALL4, in de benzinemotorisaties One en Cooper S en als Cooper dieselmotor. Deze special edition is verkrijgbaar vanaf € 32.750.

Naast zijn unieke styling biedt de Northwood Edition een bijzonder rijk standaard uitrustingspakket:

 • Automatische bediening van de kofferklep
 • Buitenspiegelpakket
 • Comfort access
 • Achteruitrijcamera
 • Doorschijnend schuifdak
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Sportzetels vooraan
 • Opbergpakket
 • Verwarmde voorzetels
 • Hemelbekleding in Anthrazit
 • Decoratieve lijsten Piano Black
 • Verstelbare achterbank (uitgezonderd Cooper S E ALL4)
 • MINI Excitement Package
 • MINI Driving Modes
 • Parking Assistant
 • Automatische 2-zone airconditioning
 • Cruise control
 • Interieurverlichting
 • MINI navigatie 8,8”
 • Real Time Traffic Information (RTTI)
 • Smartphone Integratie
 • MINI Northwood Design Kit
 • Solid of metaalkleur
 • Leder Chester Malt Brown of kunstleder Carbon Black (afhankelijk van motorisatie)
 • Grotere brandstoftank (uitgezonderd Cooper S E ALL4)

 

Alle informatie via:

https://www.mini.be/nl_BE/home/range/mini-countryman-northwood.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait