AVONTUURLIJKE LAND ROVER DEFENDER V8 TROPHY

Land Rover Classic bouwt 25 opnieuw ontworpen Defender Works V8 Trophy-voertuigen voor een avontuurlijk evenement in Eastnor Castle in 2021

 • Land Rover Classic bouwt in 2021, 25 avontuurlijke Defender Works V8 Trophy-voertuigen, een eerbetoon aan de iconische 4×4-expeditie-erfenis
 • De aankoop van de Works V8 Trophy is inclusief toegang tot een exclusieve Land Rover Trophy-avonturenwedstrijd in Eastnor Castle, de spirituele thuisbasis van Land Rover-tests en -ontwikkeling
 • Elke Works V8 Trophy opnieuw ontworpen door Land Rover Classic is voorzien van een 405 pk 5,0-liter V8-benzinemotor, achttraps ZF-automatische transmissie, verbeterde remmen en handlingkit
 • Keuze uit 90 en 110 stationwagon-carrosseriedesigns beschikbaar, afgewerkt in unieke Eastnor Yellow-lak met Narvik Black-details en stalen velgen in carrosseriekleur
 • Extra uitrusting voor elk terrein omvat een voorlier, meerpuntskooi, imperiaal, bodembescherming, A-bar, verhoogde luchtinlaat, schijnwerpers en modder terreinbanden
 • Interieur met volledig zwart Windsor-leder, inclusief Recaro-sportstoelen met contrasterende gele stiksels en de wijzerplaat van de Land Rover Trophy van Elliot Brown
 • Racecoureur, stuntcoureur en Land Rover-ambassadeur Jessica Hawkins schittert naast
  Land Rover-avonturenlegendes, waaronder de winnaar van de Camel Trophy uit 1989, Bob Ives, in de
  lanceringsfilm van de Defender Works V8 Trophy: https://youtu.be/M0PQXwiiDzc
 • Vragen van klanten over Land Rover Classic kunnen worden gedaan via : www.landrover.com/classic, +44 (0) 2476566600 , sales@classic-jaguarlandrover.com

Land Rover Classic zet de formidabele expeditie-erfenis van de oorspronkelijke Defender voort met een beperkte oplage van avontuurlijke Defender Works V8 Trophy-voertuigen voor een exclusieve wedstrijd in Eastnor Castle in 2021.

Op basis van de opnieuw ontworpen Defender Works V8-specificatie uit 2012-2016, ontwikkeld door Land Rover Classic, inclusief 405PS / 515Nm 5,0-liter V8-benzinemotor, achttraps ZF-automatische transmissie en uitgebreide verbeterde ophanging, stuur- en rempakketten, zijn de Trophy-voertuigen uitgerust met een breed scala aan aanvullende upgrades die speciaal zijn afgestemd op offroad-gebruik.

Vijfentwintig exemplaren van de Defender Works V8 Trophy, in een mix van 90 en 110 Station Wagon-carrosseriedesigns, zullen exclusief worden afgewerkt in een unieke Eastnor Yellow-verfkleur met bijpassende 16-inch stalen wielen. Contrasterend Narvik Black-lakwerk op de wielkasten, motorkap en achterdeur. De speciaal gebouwde voertuigen zijn ook voorzien van led-koplampen, een Heritage-radiatorrooster, unieke Land Rover Trophy-badges en op maat gemaakte graphics voor deelname aan evenementen.

De Defender Works V8 Trophy is ontworpen om de meest veeleisende uithoudingsuitdagingen aan te pakken. Extra terreinkit omvat een voorlier, meerpuntskooi, imperiaal, bodembescherming, A-balk, verhoogde luchtinlaat, LED-schijnwerpers en modderige terreinbanden.

Binnenin profiteert de direct herkenbare 4×4 van volledig zwarte Windsor-lederen bekleding met Recaro-sportstoelen, contrasterend geel stiksel en een op maat gemaakte Land Rover Trophy-wijzerplaat van Elliot Brown. Het eigen Classic Infotainmentsysteem van Land Rover Classic met geïntegreerde navigatie en connectiviteit voor mobiele apparaten is ook ingebouwd.

Later dit jaar * zullen Defender Works V8 Trophy-klanten worden uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusief driedaags avontuur in Eastnor Castle in Herefordshire – de spirituele thuisbasis van Land Rover all-terrain training, tests en ontwikkeling. Dit is de eerste keer dat klanten met hun auto rijden.

De Land Rover Defender is altijd meer geweest dan alleen een voertuig, zijn technische capaciteiten en geschiktheid voor expedities over land en wedstrijden op elk terrein betekenen dat hij erom bekend staat dat hij er even helemaal tussenuit is. De nieuwe Land Rover Trophy brengt dit tot leven voor een nieuwe generatie avonturiers.

Ervaringen vormen een belangrijk onderdeel van het Land Rover Classic-DNA en dit hele concept komt rechtstreeks voort uit feedback die we hebben ontvangen. Onze klanten willen vanaf de eerste dag hun eigen verhalen creëren, littekens en patina bestrijden met hun Works V8 Trophy-voertuigen, waardoor kampvuurchats met gelijkgestemde enthousiastelingen worden aangewakkerd.

We kijken uit naar een spannend en gedenkwaardig evenement, vol kameraadschap, dat de Land Rover Trophy-legende nog jaren voortzet. Het zien van het silhouet van deze voertuigen, die u onmiddellijk zult kennen als een Land Rover, die de heuvels bij Eastnor doorkruisen, wordt een bepalend moment van het avontuur.

DAN PINK
DIRECTEUR, LAND ROVER CLASSIC

Bij het zien van hun Defender Works V8-trofee voor de eerste keer, zullen klanten en hun bijrijders hun eerste indruk maken door hun naam en landvlaggen aan het voertuig toe te voegen. Daarna gaan ze een reeks uitdagingen aan die zijn geïnspireerd door beroemde wereldwijde avonturen en wedstrijden uit meer dan zeven decennia van Land Rover-productie .

Als onderdeel van het avontuur zal deskundige individuele lessen worden gegeven, waardoor klanten een unieke kans krijgen om extreme rijtechnieken en vaardigheden in hun eigen auto te ontwikkelen, voordat ze hun training op de proef stellen. Iedereen zal strijden om een ​​reeks prijzen, waaronder een hoofdprijs voor de algemene winnaar – die later in 2021 wordt bekendgemaakt.

Bekende gezichten uit het avontuurlijke erfgoed van Land Rover in de lanceringsfilm van de Defender Works V8 Trophy, waaronder autocoureur, stuntcoureur en Land Rover-ambassadeur Jessica Hawkins, naast Camel Trophy-deelnemers zoals de winnaar van het evenement Bob Ives uit 1989. Een aantal van deze experts zal ook aanwezig zijn bij de Land Rover Trophy om hun kennis en ervaringen te delen.

Het Land Rover Trophy-evenement wordt ondersteund door de nieuwe Defender en zorgvuldig geselecteerde merkpartners Elliot Brown, Fat Face en Musto, die aanvullende producten hebben gemaakt speciaal voor klanten van de Defender Works V8 Trophy.

Zowel Defender Works V8 Trophy-derivaten met wielbasis 90 als 110 kunnen nu rechtstreeks bij Land Rover Classic worden besteld, met prijzen vanaf £ 195.000 voor een 90 in het VK.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait