YPRES HISTORIC REGULARITY OP 26-28 NOVEMBER 2021

Inschrijvingen geopend op 1 juli om 20u

Na twee succesvolle edities van de Ypres Historic Regulatie, moest Club Superstage de editie van 2020 noodgedwongen annuleren. Ondertussen wordt volop gewerkt aan de derde editie die van 26 tot 28 november verreden zal worden. De inschrijvingen gaan op 1 juli open.

De organisatie heeft op sportief vlak een aantal aanpassingen in petto. De uitdaging voor de deelnemers zal nog groter zijn, want het aandeel RT’s wordt opgevoerd. De voorlopige timing voorziet maar liefst 40 regelmatigheidsritten. Op vrijdagavond en zondagochtend trekt de wedstrijd naar regio’s die nog niet eerder bezocht werden en waar erg mooie ritten werden uitgestippeld.

Elke wedstrijddag bevat telkens 1 regelmatigheidsproef op afgesloten wegen. Geen eenvoudige slalom, maar 3 volwaardige “closed road stages” in lijn.

Op 1 juli om 20u exact gaan de inschrijvingen open. Wegens de annulering van vorig jaar, staan er al 70 teams die zich toen hadden ingeschreven op de inschrijvingslijst van dit jaar. Zij hebben hun inschrijving overgedragen naar dit seizoen. Dat betekent dat wie zich nog wil inschrijven er snel bij moet zijn, want er resten nog slechts 20 beschikbare startplaatsen!

Snel zijn is de boodschap om te kunnen genieten van een uitdagende Ypres Historic Regularity op 26-28 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait