CARS & COFFEE – ‘SPECIAL JAGUAR’

ZONDAG 18 JULI 2021

 

Ter gelegenheid van de tentoonstelling « Jaguar E-type, a Legend turns 60 », organiseert Autoworld op zondag 18 juli van 10u tot 14u, een Cars & Coffee op de Esplanade voor het museum. Alle oldtimers ouder dan 25 jaar zijn welkom (check wel de LEZ richtlijnen van de Stad Brussel). De eerste rijen voor het museum zullen worden voorbehouden voor de Jaguar E-types en Jaguar Classics. Alle eigenaars die met een E-type naar het evenement komen, krijgen één gratis toegangsticket voor het museum en de Jaguar-tentoonstelling en een gratis koffie (op voorlegging van het inschrijvingsbewijs van hun auto). Vooraf inschrijven is wel verplicht via dit formulier.

Het overgrote deel van de kenners, inclusief Enzo Ferrari himself, zijn het erover eens : de Jaguar E-type is een van de mooiste auto’s ooit. Dit jaar viert hij zijn 60e verjaardag en voor die gelegenheid vullen een 15tal exemplaren de podia van het museum tot 29 autustus e.k. … Met als kers op de taart van middenjuli tot midden-augustus, de voorstelling van de Jaguar F-TYPE Heritage 60 Edition, een model waarvan speciaal voor deze verjaardag slechts 60 exemplaren worden gebouwd. Volg ons op instagram @autoworld_brussels om de juiste data van zijn komst naar Autoworld te kennen.

JAGUAR IN THE BOX

De Bburago-dozen op ware grootte lijken wel een vast ingrediënt te worden in onze displays… maar ze veranderen wel regelmatig van inhoud. Nu is het de beurt aan een Jaguar E-type om zijn plaats in de

« Box » in het hart van Autoworld in te nemen. In onze museumshop vervoegt zijn model op schaal 1/24 de twee voorgaande (Beetle et Pogtador). En voor de liefhebbers : we hebben ook een mooie keuze aan Jaguar-boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait