MINI Belux ziet het leven in kleur met Forbidden Colours

Vanaf heden verwelkomt MINI Belux de organisatie Forbidden Colours aan boord van hun MINI’s. Het Britse merk zal samen met de organisatie, die in heel Europa strijdt voor de rechten van LGBTQ+ community, een jaar lang de krachten bundelen om inclusiviteit te vieren. “Want een leven zonder de vrijheid om lief te hebben en te leven zoals je bent, is een leven zonder kleur.”

Met dit partnerschap wil het Britse merk MINI zijn streven naar meer inclusiviteit bevestigen. MINI rijden betekent je identiteit bevestigen en Forbidden Colours wil LGBTI’s helpen om hun identiteit in vrede te beleven. Het partnerschap tussen MINI en Forbidden Colours lag voor de hand omdat deze wens nog te ver van de realiteit verwijderd is.

“Bij MINI geloven we in BIG LOVE en houden we er van dat we allemaal verschillend zijn. Onze wagens zijn dan ook zo gemaakt dat iedereen zich ermee kan uitdrukken”, zegt Bart Verhoef, General Manager van MINI Belux. “Maar we willen verder gaan dan dat. Daarom verwelkomen we Forbidden Colours mee aan boord en zullen we samen een jaar lang actie ondernemen om inclusiviteit te vieren”, aldus Verhoef.

Rémy Bonny, Executive Director van Forbidden Colours vult aan: “Forbidden Colours is erg fier om MINI te mogen verwelkomen als partner. De gesprekken hebben duidelijk gemaakt dat inclusiviteit in het DNA van MINI zit. Dat MINI nu een jaar lang de regenboogkleuren wil uitdragen bewijst dat. We hopen met deze samenwerking op een positieve manier aandacht te kunnen vestigen op inclusiviteit.”

Om de organisatie en haar projecten te steunen, wil MINI Belux integratie in de kijker zetten dankzij het “Pride Year”, een heel jaar gewijd aan de strijd tegen de uitsluiting waarvan LGBTI’s nog steeds het slachtoffer zijn. “Want een leven zonder vrijheid om lief te hebben is een leven zonder kleur! “.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait