Record van 1.400 MINI-fans op de tweede editie van de grootste MINI rally in Belgïë

Afgelopen zondag vond de tweede editie van The MINI Tour plaats in het hoofdkantoor van MINI Belux in Bornem. Meer dan 550 Mini’s/MINI’s tekenden present voor de grootste MINI rally in België.

//

MINI lanceerde dit gloednieuwe concept in 2021 om haar fans samen te brengen. De fans startten hun tour in de MINI Village, die dit jaar neerstreek bij het hoofdkantoor van MINI Belux in Bornem. Dankzij een specifieke briefing en een roadbook werden de fans langs de prachtige wegen van Bornem en omstreken geleid, met één tussenstop in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

De liefhebbers konden naast de rally met hun eigen MINI ook proeven van de 100% elektrische MINI. Maar liefst 104 fans hebben zich ingeschreven voor een ritje met de MINI Electric op de openbare weg onder professionele begeleiding.

In de MINI Village werden de enthousiastelingen ondergedompeld in de wereld van MINI. Van foodtrucks tot de MINI Lifestyle Shop tot een heus springkasteel. Ten slotte was er ook een kunstproject van speed painter Montana Engels, die gedurende de dag een MINI Electric beschilderde in ware BIG LOVE stijl. Er was met andere woorden voor elk wat wils. The MINI Tour staat garant voor een onvergetelijke zondag met het hele gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait